palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Legyél EuroDesk helyi partner a Közép-magyarországi régióban

Az NCSSZI – Mobilitás Országos Ifjúsági Igazgatóság Európai Uniós Programok Főosztály pályázatot hirdet EURODESK európai ifjúsági információs rendszerrel kapcsolatos együttműködésre, leendő Eurodesk helyi partnerek keresése céljából.

Mi az Eurodesk?
Az Eurodesk egy olyan, az Európai Bizottság támogatásával működő európai ifjúsági információ-szolgáltató hálózat, mely jelenleg szinte minden európai országban, összesen kb. 3000 partner irodával működik.. Az ezekben az irodákban dolgozó szakemberek fiataloknak és a velük foglalkozóknak nyújtanak telefonos, e-mailes és személyes információ-szolgáltatást az európai oktatási, képzési és kulturális kérdésekről. (további információ: www.eurodesk.hu )

Mit jelent az Eurodesk helyi partnernek lenni?
Ha egy olyan Magyarországon bejegyzett, nem profitorientált szervezetnél dolgozol, ahol fiatalokkal (13-30 év) foglalkoztok, ha szeretnétek, hogy minél szélesebb információt kapjanak az EU-s lehetőségekről, ha segíteni akartok nekik, hogy külföldi csoportokat találjanak egy klassz ötletükhöz, vagy önkénteskedni szeretnének; illetve ha szeretnétek egy országos, de nemzetközi szintű csapathoz tartozni, akik évente találkoznak regionális és nemzeti szinten, közösen tervezik programjaikat, hogy minél szélesebb körben érjék el a fiatalokat…

AKKOR KÖZÖTTÜNK A HELYED!!!

Mindez hogy lehetséges?
Régiónként max. 10 Eurodesk-partner működhet, mi a szabad helyek betöltésére keresünk új szervezeteket  Közép-Magyarországon, határozatlan idejű szerződéssel. Egy érdekes alapképzés után (ahol információkat kapsz az Eurodesk-ről, az FC (First Class)-ról, a Fiatalok Lendületben 2007-2013 Programról) ill. egyéb nemzetközi mobilitási lehetőségekről) lehetőséged lesz országos és nemzetközi találkozókon is részt venni.

A képzés után elérhetőséget kapsz abba az intranetes, FC (First Class) levelezőrendszerbe, ami a fent említett országokban működő, több mint 3000 regionális partnerhez nyújt neked elérhetőséget! Ezenkívül folyamatosan információs és promóciós anyagokat kapsz, hogy még hatékonyabban végezhesd, ezt a szolgáltatásaidat színesítő tevékenységet!

Mi kell hozzá?
Internet hozzáférés, telefon és e-mail, honlap/facebook oldal, és jó ha van egy irodátok, de ez nem feltétel. A pályázónál legyen egy ember, aki min. alapszinten beszél angolul és felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel rendelkezik, ő fogja az Eurodesk koordinátori szerepet betölteni.

Ha további kérdéseid lennének: Somoskői György 06 1/237-6700, 807-es mellék vagy somoskoi.gyorgy@mobilitas.com

Letölthető dokumentum

partneri felhívás, jelentkezési lap

Jelentkezni 2012. február 15-ig visszaküldve a somoskoi.gyorgy@mobilitas.hu címre.

Forrás: http://www.eurodesk.hu