palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

A Liget Műhely Alapítvány gyakornokot keres

liget pályázatA Liget Műhely Alapítvány gyakornokot keres, aki aktívan részt venne a szerkesztőség munkájában.


Mester- vagy PhD-képzésben résztvevő vagy 2013/14-ben diplomázott fiatalok jelentkezését várjuk, akiket érdekel a kortárs irodalom, jó az íráskészségük, biztos a helyesírásuk és szeretnek olvasni. Folyamatos budapesti tartózkodás nem szükséges, de a számítógéphasználat és internet-hozzáférés nélkülözhetetlen.

A jelentkezőktől első körben önéletrajzot, motivációs levelet és max. 1000 szavas saját írást várunk, ami lehet szépirodalmi mű(részlet), cikk, esszérészlet, fordítás vagy bármilyen szöveg, amivel nyelvi készségeit bemutatja.

A második körben személyes találkozásra hívjuk a kiválasztott jelölteket, a harmadik körben konkrét munkával bízzuk meg.

A kiválasztott gyakornok hat hónapon át részt vehet a Liget és Szitakötő folyóiratokban megjelenő írások szerkesztésében, korrigálásában, a beérkező pályázatok elbírálásában, a honlapok frissítésében és módja lesz elsajátítani a szerkesztőségi munka alapjait. A szerkesztőségben legfeljebb havonta egyszer-kétszer szükséges megjelennie, a munkavégzés és kapcsolattartás legnagyobb része elektronikus úton történik. A gyakornok ez idő alatt ösztöndíjban részesül, amelynek összegét az elvégzett munka mennyisége és minősége alapján állapítjuk meg.

A jelentkezéseket 2015. február 20-ig várjuk emailben: info[kukac]ligetmuhely.com
http://ligetmuhely.com/gyakornokot-keresunk/