palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mesés nyár vár ránk! táborázási pályázat – Erzsébet program 2015.

erzsebetprogramTáborozási pályázat családsegítő és/vagy gyermekjóléti szolgáltatásban, valamint átmeneti gondozásban részesülő gyermekek részére.

A pályázat célja: A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány a Nemzeti Táboroztatás keretében Erzsébet-tábor pályázatot hirdet. A pályázattal elnyerhető támogatást az Alapítvány üdülési szolgáltatás formájában nyújtja. A jelen pályázattal elnyerhető üdülési támogatásra kizárólag a pályázati felhívásban meghatározott feltételeknek maradéktalanul megfelelő kedvezményezettek jogosultak.

Pályázók köre: Családsegítő és gyermekjóléti szolgáltatást nyújtó intézmények, szolgáltatók, valamint gyermekek átmeneti otthonainak vagy családok átmeneti otthonainak fenntartói

Kedvezményezettek köre: A pályázó intézmények által családsegítő és/vagy gyermekjóléti szolgáltatásban, vagy átmeneti gondozásban részesülő gyermekek

A támogatás tartalma:
Az Alapítvány teljes körű ellátást biztosító táborozási szolgáltatás igénybevételéhez nyújt támogatást az Erzsébet-tábor turnusának időtartamára. A turnusok időtartama 6 nap, 5 éjszaka (vasárnap délelőtti érkezéssel és pénteki, reggelit követő távozással).
A jelen pályázat keretében az Alapítvány által nyújtott névre szóló támogatást a pályázó csak a jelen pályázatban meghatározott táborhely(ek)en és turnus(ok)ban veheti igénybe.
A tábor önrésze gyermekenként 1000 Ft, azaz egyezer forint.
Az Alapítvány a kísérőnek a táborozás alatt szállást és ellátást nyújt, valamint a táboroztatást követően 10 000 Ft, azaz tízezer forint értékben Étkezési Erzsébetutalványt biztosít. A tábor önrésze kísérőnként 2000 Ft, azaz kettőezer forint.

Pályázatok benyújtási határideje: 2015. március 20.

Letölthető dokumentum
Pályázati kiírás

Kapcsolat:

Pályázatok beadása, tájékoztatás, szállásfoglalás, foglalás módosítása

Az alábbi elérhetőségeken az Erzsébet-program szociális üdülési pályázatairól, az Erzsébet-tábor pályázatairól, a Tavaszi kirándulás, valamint az Őszi kirándulás pályázatokról kaphatnak felvilágosítást telefonon, e-mailben vagy személyesen. Munkatársaink készséggel adnak tájékoztatást a pályázás menetéről, vagy nyújtanak segítséget szükség esetén a pályázásban is.

Telefonos ügyintézés

A telefonos ügyfélszolgálat munkanapokon 8 és 16 óra között fogadja hívásaikat.
Telefon: 06 1 371 3242

E-mailes ügyintézés: E-mail: ugyfelszolgalat@erzsebetprogram.hu

Személyes ügyintézés

Erzsébet-program Ügyfélszolgálati Iroda
Budapest, VI. kerület, Podmaniczky utca 43., bejárat a Vörösmarty utca felől

Nyitva tartás:
Hétfő, kedd, csütörtök: 8.00 – 14.00 óráig
Szerda: 12.00 – 18.00 óráig
Péntek: 8.00 – 12.00 óráig

A pályáztató honlapja: http://erzsebetprogram.hu

Pályázatok beadási határideje: 2015. március 20.