palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Local Project Support Program 2013/14 – kulturális pályázat

A program a 2013-2014-es költségvetési évre vonatkozó Magyarországon és Közép-Kelet Európában megvalósuló projektek/programok megvalósításához ad anyagi támogatást. A pályázatra olyan nem profitorientált projektekkel/programokkal lehet jelentkezni, melyek az adott országban hozzájárulnak a japán kultúra népszerűsítéséhez.  A projektek célterülete bármely a japán művészetekkel foglalkozó esemény (pl. kiállítás, előadóművészetek, filmbemutatók, zenei és táncprodukciók, irodalmi programok).

A projektnek teljesen vagy nagyobb részben kapcsolódniuk kell Japánhoz, a japán kultúrához. Vallási vagy politikai célú kezdeményezéseket nem áll módunkban támogatni.

Egyszemélyes projektek (kiállítás, bemutató) kisebb esélyt kapnak az elbírálás során.

Fontosabb tudnivalók:

Kik pályázhatnak? Csak nem kereskedelmi célú szervezetek, intézmények pályázhatnak és a programnak legkésőbb 2014. március 31-ig kell megvalósulnia. Magánszemélyek nem pályázhatnak!
Mennyi az igényelhető támogatás összege? A maximálisan adható támogatás 1.000 Euró, az egyes projektek nagyságától és súlyától függően. A támogatás mértéke nem haladhatja meg a projekt költségvetésének a felét.
Milyen költségekre kérhető a támogatás? Csak meghatározott tételekre, úgymint utazási költség, tiszteletdíj, terembérlet, nyomtatási és média költségekre stb. Nem adható támogatás előzetes kutatási és fejlesztési projektekre.   Kérjük lépjen kapcsolatba a munkatársainkkal a támogatás céljának kiválasztásával kapcsolatban.
Van-e beadási határideje a pályázatnak?
A projektet megelőző második hónap első napja.
A pályázati dokumentumok kitöltése és leadása előtt kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal!
Mikor és hogyan kerül kifizetésre a támogatás? A támogatás a projekt lezárulását követően, a Final Report (melynek tartalmaznia kell a Financial Report és a Project Report nevezetű adatlapokat is) valamint a támogatás fedezetéül szánt számlák benyújtásával, bankszámlán keresztül kerül átutalásra.
Van-e más egyéb feltétele a támogatásnak? Kérjük, tanulmányozza át a General Guideline című csatolt dokumentumot. A támogatás lényeges feltétele, hogy a Japán Alapítványnak szerepelnie kell minden nyomtatott anyagon és egyéb média megjelenéseken. Minden űrlapot angolul kérünk kitölteni!
Milyen egyéb információk/dokumentumok szükségesek? A pályázati adatlappal egyidőben teljes előzetes költségvetést is mellékelni kell, valamint információt a pályázó szervezetről.

A benyújtandó pályázattal kapcsolatban, még a pályázat leadását megelőzően kérjük feltétlenül lépjen kapcsolatba a projekt szakterületéért felelős munkatársunkkal.

Elérhetőség:

Japán Alapítvány Budapesti Iroda
1062 Budapest, Aradi u. 8-10. Tel.: (0036-1) 214-0775/6
Felelős munkatársak:

Letölthető pályázati dokumentumok:

Tájékoztató: General Guidelines
A pályázathoz szükséges dokumentumok:
Application Form
A projekt megvalósulását követően benyújtandó dokumentumok: