palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Magyar Akác pályázat

Kezdtél már úgy mondatot, hogy “Szerintem az kéne, hogy…”? Érezted már, hogy egyszerű az út a változásig? Másokat is be tudnál vonni ebbe? Mi lenne a Te társadalmi mozgalmad jelmondata? A Gondolat Generátor pályázatot hirdet középiskolás és egyetemista csoportoknak a Magyar akác című előadás kapcsán. Tervezzetek egy társadalmi mozgalmat, találjatok egy növényt, ami valamilyen módon jelképezi a mondanivalótokat, és forgassatok videót az ötletetekről!


Kik nevezhetnek? 2-6 fős középiskolás és egyetemista csoportok. (Az előadás megtekintése nem feltétel.)

Mivel?
Egy maximum 2 perces kampányvideóval, amiben bemutatjátok a társadalmi mozgalmatok lényegét, és egy egyoldalas leírással a céljaitokról.

Meddig? 2017. November 30-ig.
November 30 és december 8 között a videók felkerülnek a Gondolat Generátor Facebook oldalára, ahol közönségszavazás is indul.

Hogyan?
Emailben a gondolatgenerator@trafo.hu-n vagy DVD-n a Trafó portáján. A borítékon vagy az email tárgyában szerepeljen az iskolátok neve, és hogy ‘Magyar akác pályázat’.
A pályaműveket a közönségszavazáson felül a Trafó munkatársaiból és az előadás alkotóiból alakuló zsűri értékeli. A nyertes videók beküldőit Trafós ajándékcsomaggal díjazzuk, és nevük megjelenik a decemberi műsorfüzetben, valamint a honlapon. A pályaművek vetítésére, és az eredményhirdetéssel egybekötött díjátadóra december 8-án 17:00 órakor kerül sor a Trafó kávézójában.

Magyar Akác pályázat