palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Média a társadalomért 2011 pályázat

A Hungarian Business Leaders Forum (HBLF) immár tizedik alkalommal hirdeti meg pályázatát, melynek célja: elismerni a társadalmi összefogás és felelősségvállalás példaértékű bemutatását.

A pályázatra nevezhetnek újságírók, riporterek, szerkesztők, illetve az őket jelölő magánszemélyek, vagy szervezetek is, a pályázat nyertese azonban csak a mű szerzője, készítője lehet. A nevezés mellékleteként 1 darab pályaművet lehet benyújtani.

A pályamű olyan riport, interjú, műsor, vagy műsorrészlet lehet, mely 2010. november 1. és 2011. október 31. között valamely sajtótermékben vagy egyéb médiumban magyar nyelven jelent meg, és a társadalom, a kisebb közösségek szellemi és gazdasági fejlődését elősegítő, a különböző szektorok, csoportok, szervezetek és magánszemélyek összefogásával sikeresen megvalósult kezdeményezéseket népszerűsít.

A pályázatot legkésőbb 2011. december 9-én 12.00 óráig a HBLF postacímére (1139 Budapest, Váci út 99. IV. épület fsz.) vagy a hblf@hblf.hu email-címre kell eljuttatni.


Kérjük a pályaművekhez kitöltve csatolni a kiírás második oldalán található adatlapot!

A pályaművet értékelhető formában – újságcikkek esetében 5 darab A/4-es méretű fénymásolatként (nem eredeti újságpéldány és nem A/3-as másolat), audiovizuális anyagok esetében legfeljebb 30 perc terjedelemben, CD-n, vagy DVD-n, lehetőleg 5 példányban – kell benyújtani. A pályaművek nem tudósíthatnak a HBLF által szervezett rendezvényekről, illetve nem szerepelhet bennük a HBLF neve.

A „Média a társadalomért” pályázat nyertesei díjban* részesülnek:

1. díj: 200.000 Ft ,
2. díj:
150.000 Ft,
3. díj:
100.000 Ft.

A díjakat a független és nagy szakmai múlttal rendelkező bíráló bizottság ítéli oda. A bizottság tagjai: Betlen János (MTV), Érdi Sándor (Szegedi Tudomány Egyetem), Faragó András (Jövő Záloga TISZK), Simon András (MNB) és Vrannai Katalin (IFUA Nonprofit Partner)

Letölthető dokumentum

Pályázati kiírás és adatlap

A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítás a HBLF irodájában (T: +36-1-330-9985,    e-mail: hblf@hblf.hu) kapható.

A díjak átadására január hónapban, ünnepélyes keretek között kerül sor.

A Média a Társadalomért Díj helyezett pályaművei – amennyiben ehhez szerzőjük hozzájárul – lehetőséget kapnak másodközlésre a Sanoma Media Budapest Zrt. valamely sajtótermékében.

Forrás: http://www.hblf.org/