palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Megbecsült múlt 2010 pályázat

mait pályázatA Magyar Alkotók Internetes Társulása Közhasznú Egyesület (MAIT) és a Hegyaljai Alkotók Társulása Egyesület (HAT) Kölcsey Ferenc születésének 220. évfordulója; Erkel Ferenc emlékév és a Széchenyi István emlékév alkalmából Megbecsült múlt címmel pályázatot hirdet új szépirodalmi és képzőművészeti alkotások megszületésére.

Pályázni a következő kategóriákban lehet:

  1. Vers: max. 40 sor. Kézzel írott pályázatot nem fogadunk el,
  2. Próza: max. 4 oldal Times New Roman 12-es betűnagyság esetén. Kézzel írott pályázatot nem fogadunk el,
  3. Festmény-grafika: az alkotásról lehet fénymásolat vagy fotó is (ha színes az alkotás, akkor színesben), minimum A5-ös nagyságban,
  4. fotó: A5 vagy A/4-es méretben.

A pályázat jeligés, kérjük azt feltüntetni a borítékon, a pályázó adatai (név, cím, esetleg telefon, e-mail) külön lezárt borítékban legyen elhelyezve a nagy borítékon belül. A pályázat beküldhető e-mailben is (kivéve fotó és festmény-grafika), de ebben az esetben a pályázó adatait akkor is el kell küldeni postai úton a jelige megjelölésével.
A pályázatra jeligénként 1 db pályaművet fogadunk el, ha valaki többet küld, akkor a pályázat kezelője csak 1 db-ot továbbít a bíráló elé. A pályázó több jeligével is nevezhet. Pályázati anyagot nem küldünk vissza.

Nevezési díj HAT-MAIT tagoknak jeligénként 500 Ft, nem tagoknak 750 Ft, melyet levelezési címünkre vagy a folyószámlánkra kérünk befizetni.
A pályázó a bemutatkozó levélben írja le és szignózza a következőt: A beküldött alkotás saját szellemi munkám. A pályázatkiíró nevem (jeligém) feltüntetése mellett közölheti az alkotásomat.
Aki ezeknek a kritériumoknak nem felel meg, annak pályázatát nem áll módunkban elfogadni.

A pályázat 1-2-3. helyezettje díszoklevéllel és tárgyjutalommal, valamint az első helyezettek az azonos címmel megjelenő antológiánkban 1 oldallal lesznek jutalmazva.

Díjaink:

  • vers kategória: Aranytoll-díj;
  • próza kategória: Aranypróza-díj;
  • festmény-grafika kategória: Bor István Iván-díj;
  • fotó kategória: Aranyfotó-díj.
  • A 4-5-6. helyezettek oklevélben és tárgyjutalomban részesülnek.

A pályázat beküldési határideje (postai feladás napja): 2010. július 10.

A díjkiosztó várható helye és időpontja: Tiszalúci ÁMK, 2010. augusztus 28. A helyezettek postai értesítést kapnak.

Postai cím: MAIT Közhasznú Egyesület, 3565. Tiszalúc, Hunyadi u. 20.

E-mail: mait@freemail.hu. Honlap: http://mait.freeweb.hu.

Számlaszám: Sajóvölgye Takarékszövetkezet, 55400259-10002924. Átutalás esetén kérünk mindenkit, hogy nevét és a jogcímet tüntesse fel!