palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

MEP-Selfie fotópályázat

mepSzeretsz magadról fényképeket készíteni az okostelefonoddal? Már szép gyűjteményed van, de nem értékelik a selfie-fotóidat facebookon? Csak negatív kommenteket kapsz a szelfijeid alá? (pl. „Már te is kezded?”) ENNEK MOST VÉGE! A debreceni Megújuló Energiapark (MEP) tematikus selfie-fotópályázatot hirdet!

Manapság óriási méreteket öltött a „szelfizés”. Nincs már olyan fiatal, aki ne tudná ennek a szónak a jelentését, és a facebook-felhasználók 99%-ának van ilyen profilképe. A selfie olyan fotó, amelyet saját magáról készít az ember (legtöbbször a telefonjával), többnyire azzal a céllal, hogy valahol (facebook, instagram stb., csak hogy a legnépszerűbb oldalakat említsük) megossza azt, lehetőleg minél előbb. A kifejezés a 21. században jött létre, már az Oxford English Dictionary-ben is szerepel, de már nem csupán az angol nyelvterületeken, hanem tulajdonképpen világszerte előszeretettel használják.

NA DE MIT IS VÁRUNK TŐLED?

Ha szeretsz kreatív képeket csinálni, akkor rád vár a nyár, hogy olyan selfie-ket csinálj magadról, ahol megújuló energiákkal, vagy ezeket hasznosító eszközökkel fotózkodsz.

Lehet ez:

  • vízesés/vízerőmű/víztározó/vízi malom (vízenergia)
  • naplemente/napelem/napkollektor (napenergia)
  • szélerőmű/szélmalom (szélenergia)
  • szalmabála/erdő/kályha (biomassza)… illetve bármi egyéb, ami még ebben a témában eszedbe jut!

A legkreatívabb fotókat értékes nyereményekkel díjazzuk!
Fontos szempont, hogy a fotók minősége most nem számít, tehát telefononnal készített képeket is elfogadunk! Egy ember max. 10 képet tölthet fel.
A helyezettek díjazását szakértő zsűri végzi majd.

Mep_Selfie

Díjazás

  • 1. helyezett: 20.000 Ft
  • 2. helyezett: 10.000 Ft
  • 3. helyezett: Megújuló Energiapark ajándékcsomag

Ezen kívül a helyezést nem elérő, de legjobb fotók készítői között 5 db póló, 5 db bögre, és 100 db toll kerül kiküldésre.

Feltöltési határidő: 2014. augusztus 1.

Töltsd fel fotóidat most! —- >  http://www.megujuloenergiapark.hu/profil/