palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Projektötleteket várnak 2014. június 1.-től a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózatnál

2014. Június 1-jétől várják a projektötleteket a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózathoz! A Hálózat három témában – ismeretátadás, rendezvények szervezése, valamint kiadványok készítése és sokszorosítása – várja a projektötleteket.

A projektötleteket 2014. június 1. és 2014. június 20. között lehet benyújtani. A közbeszerzési eljárás életbe lépése miatt valamennyi projektötleti felhívás eljárásrendje módosult, így a korábbihoz képest változtak a felhívások szövegei is. A felhívások és a kitöltendő dokumentumok a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat honlapján a vízszintes menüsorban található Projektötleti felhívások menüpontban érhetők el.

Projektötletet továbbra is csak előzetesen nyilvántartásba vett szervezet vagy személy nyújthat be a Hálózat felé. Az előzetes nyilvántartásba vételi kérelmet minden hónap első teljes hetében, a nyár első hónapjában 2014. június 2-től június 9-e éjfélig nyújthatják be a lehetséges jövőbeni partnerek. Részletek az MNVH honlapján az Előzetes Nyilvántartásba Vétel menüpontban találhatók.

Az előzetes nyilvántartásba vétel előfeltétele a regisztráció. Regisztrálni bármikor lehet, és mindössze néhány percet vesz igénybe. Ha regisztrálni szeretne, kattintson az MNVH honlapján legfelül a Regisztráció linkre!