palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mesterségem tanár alkotópályázat pedagógusoknak

bodzavar palyazatA Bodzavár Oktatási Nevelési Alapítvány meghirdeti 2009-es pedagógus alkotópályázatát, a tanórákon alkalmazható értékes, ötletes, egyedi pedagógiai módszerek összegyűjtése, felkarolása céljából.

Kiíró: Bodzavár Oktatási Nevelési Alapítvány Kuratóriuma
Vöröstó 8291. Fő u. 58.

Letölthető dokumentumok:

pályázati kiírás

pályázati adatlap

A pályázat célja: Tanórákon alkalmazható értékes, ötletes, egyedi pedagógiai módszerek összegyűjtése, felkarolása.

A pályázók köre
: Pályázhat minden pedagógus végzettséggel rendelkező magyar és német anyanyelvű pedagógus, Magyarországról, vagy a határokon túlról.

Lehetséges pályamunkák

  1. „Az én tantárgyam” címmel, adott tantárgyhoz, (annak egy részterületéhez) kötődő munkamódszer részletes ismertetését, leírását, prezentálását várjuk. Lehetőleg gyakorlati, órai tapasztalatok beépítésével, kidolgozott óravázlattal.
  2. „Én így tanítok” címmel egyéni pedagógiai módszerek, konfliktuskezelő-, motivációs technikák bemutatását várjuk. Esetleírások, tanulói tapasztalatok, videofelvételek beépítése előnyt jelent az értékeléskor.
  3. „Játékbazár” címmel olyan csoportos játékok, játékos feladatok leírását, bemutatását várjuk, melyek szórakoztatóak, erősítik a gyerekekben a közösségi szellemet.

Előnyt élvez az értékeléskor az a játék, feladat, amely egyben fejlesztésre is alkalmas, illetve több korosztályt is érint.

A pályázat lehetőséget nyújt a fenti címek alá nem sorolható, az oktatás ,nevelés során adódó egyéb szituáció, kapcsolat és módszer prezentálására is.

A pályamunka egy, vagy több részterületre is kiterjedhet.

A jelentkezés módja
Jelentkezni az alapítvány pályázati nyilvántartási rendszerén keresztül lehet.

A pályázati oldalon felhasználónévvel (nem lehet a pályázó neve!), és jelszóval regisztrálni kell. (a regisztráció jóváhagyása egy munkanap)

A beküldött pályaműveket email-ben, illetve digitális adathordozón, postai úton lehet beküldeni. Az adathordozóra másolt, illetve email-ben küldött dokumentumokba a pályázó neve nem kerülhet.

Azonosításként, a küldött adathordozón vagy a csatolt dokumentumokon is csak a regisztrációnál választott felhasználónevet szabad használni!

Az érvényes pályázat három feltétele:

  1. Érvényes regisztráció a www.bodzavar.hu oldal pályázati   rendszerében. A sikeres regisztrációról a pályázót email-ben   értesítjük.
  2. A pályázati adatlap letöltése (Innen is letölthető) az Alapítvány pályázati oldaláról, helyes kitöltése és visszaküldése a bodzavar@bodzavar.hu email-címre. A pályamunka beérkezéséről a pályázó email-ben értesítést kap.
  3. A regisztrációhoz használt felhasználónévvel ellátott pályaművek postára adása, vagy beküldése a megadott határidőig.

Beadási határidő
Pályázat benyújtási (feladási) határideje: 2010. március 20. napja.

Postacím: 8291. Vöröstó Fő u. 58.

Nyeremények
Az első helyezett jutalma 150.000 Ft értékű vásárlási utalvány.
Az első tíz helyezett között számítógépes eszközöket, komplett konfigurációkat, könyvutalványokat sorsolunk ki.

A legjobb pályázatok beadói számára külső munkatársi kapcsolatot ajánlunk.

A Bodzavár Oktatási Nevelési Alapítvány kuratóriuma a pályázatokat 2010. április végéig bírálja el.

A Bodzavár Oktatási Nevelési Alapítvány kuratóriuma a bírálat eredményét Vöröstó Önkormányzatának weboldalán (www.vorosto.hu) és saját internetes oldalán (www.bodzavar.hu) teszi közzé.

A kuratórium fenntartja magának a jogot, hogy megfelelő pályázat hiányában a kiírást eredménytelennek nyilvánítsa, a helyezettek jutalmát megosztva ítélje oda, illetve a pályázatot visszavonja, újra hirdesse.

A pályázat beadásával a pályázó hozzájárul, neve feltüntetése mellett munkáinak további térítésmentes felhasználásához.

További felvilágosítás
Radnay Péter kuratóriumi elnök
Telefon: 06 70 389 0602
Email: bodzavar@bodzavar.hu
Levél: 8291. Vöröstó Fő u.58.

Forrás: Bodzavár Oktatási Nevelési Alapítvány