palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Microsoft Office 365 licencek adományozása nonprofit szervezetek számára

A CivilTech program közhasznú minősítéssel rendelkező szervezeteknek segít abban, hogy részt vegyenek a CivilTech partnereinek szoftver- és hardver-adományozó programjában. A CivilTech program segítségével a szervezeteknek lehetőségük van hardver- és szoftverállományuk bővítésére, valamint a szükséges infrastruktúra kiépítésre az informatikára szánt költségvetésük nagy részének megőrzésével. A CivilTech adományozói programot Magyarországon a NIOK juttatja el a nonprofit szervezetekhez, partneri kapcsolatban a TechSoup-pal. Mindkét szervezet nonprofit alapon működik. Az Office 365 szolgáltatást a Microsofttól szerezhetik be az erre jogosult szervezetek, és a segítségével bárhol elérhetik a webalapú Office-alkalmazásokat és – dokumentumokat.

A programk létrehozását olyan információs technológiai termékeket gyártó cégek nagylelkű adományai tették lehetővé mint a Microsoft, Cisco, SAP, O&O Software és a Symantec. Ezek a gyártók adományaik felajánlásával segítséget kívánnak nyújtani a nonprofit szektornak, a CivilTech pedig ebben nyújt segítséget nekik. A CivilTech honlapján keresztül a nonprofit szervezetek nem termékeket rendelhetnek, hanem termék formájában nyújtott adományt kérhetnek egyik adományozó partnerünktől. A CivilTech felelősséget vállal azért, hogy adományozó partnerek Jogosultságra vonatkozó irányelvei következetesen és pontosan érvényesüljenek.

Az adományozási kérelem egy többlépcsős folyamaton keresztül valósul meg a CivilTech honlapon keresztül:

  1. A szervezet regisztrálása A regisztráció során kért információk alapján kerül megállapításra, hogy az Ön szervezete jogosult-e az adományozó partnerek által felajánlott adományokra. Kérelmet kizárólag közhasznú státusszal rendelkező bíróságon bejegyzett alapítvány, közalapítvány, egyesület vagy nonprofit gazdasági társaság nyújthat be. A regisztráció során meg kell adnia a szervezet fő tevékenységi körét, azért, hogy meg tudjuk állapítani, hogy az Ön szervezete által nyújtott szolgáltatást az adományozó partner kívánja-e támogatni, avagy sem. A jogosultság elbírálásáról értesítést kap, és ennek megfelelően folytathatja az adománykérést. A szervezetnek csak akkor kell újból regisztrálnia, ha az adatai változnak.
  2. Adománykérés és a szolgáltatási díj befizetése Amennyiben a visszajelzés alapján szervezete jogosult az adománykérésre, kiválaszthatja a megrendelni kívánt termékeket. A kérése teljesítéséhez egy kis összegű adminisztrációs díjat kell befizetnie banki átutalással a számla kézhezvételekor. Ez a díj a program lebonyolításához szükséges adminisztrációs költségeinket fedezi. Kérjük, alapos tervezés után küldjék el kérésüket, az egyes adományozók rendelési kereteit figyelembevéve!
  3. Az adományozott termék szállítása Az adminisztrációs díj megérkezése után, a jóváhagyott adományozási kérelmet, vagyis a szervezet által kért termékek listáját továbbítjuk az adományozó partnerek felé. A termékek szállítása a partnereken keresztül történik.

A CivilTech adományozási programjáról bővebben: Adománykérés

Microsoft Office 365 licencek adományozása programról bővebben