palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Minden, ami festőművészet! ArtGalaxy festőművészeti portál

Ma Magyarországon nem könnyű az alkotók élete. Pár ritka kivételtől eltekintve nehéz a bemutatkozási lehetőséghez jutás, az ismertség megszerzése. A közönséggel való találkozási lehetőségek száma csekély. Sok a tehetséges alkotó, de kevés a támogató.


Az ArtGalaxy festőművészeti oldal azért jött létre, hogy ezen változtasson. Együtt. Külön-külön egyik sem megy semmire. Sem az oldal az alkotók, és látogatók nélkül, sem az alkotó ember egyedül a nagyvilágban. Létre kívánunk hozni egy helyet, ahol lehetőség van a bemutatkozásra, a kollekció jó minőségű prezentációjára, és a közönséggel való ismerkedésre, kommunikációra. Az oldal magyar nyelvű, ingyenes, dinamikusan fejlődik.

Helyt ad a magyar képzőművészek alkotásainak, híreket szolgáltat az aktuális művészeti életből, azzal a nem titkolt szándékkal, hogy fokozott figyelmet szentel az oldalon regisztrált alkotókat érintő rendezvényekre, a kisebb galériák, bemutató termek programjaira, a „kismesterek” kiállításainak propagálására.

Amit ajánlani tudunk:

  • önálló, ingyenes, kategóriánként kereshető galéria
  • az oldal életében való tetszőleges intenzitású részvétel, fórum használat, komment lehetőség
  • komoly oldallátogatottság
  • kiállítási lehetőségek keresése, szervezése
  • pályázatok kiírása

Az oldal szerkesztői elkötelezettek a magas színvonal megtartása mellett. Igyekszünk széles palettáját bemutatni a különböző műfajoknak, de szigorúan vesszük a szakmai minőséget. Elsősorban a festészet és a festészethez kapcsolható művészeti ágak képviselőit várjuk, de nem zárjuk be a kaput más alkotóművészet képviselői előtt sem.

Elérhetőségek:
www.artgal.hu
https://www.facebook.com/groups/1282090391822382/?fref=ts
https://www.facebook.com/ArtGalaxypaintings/