palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Minden ideköt videópályázat

Az Egymillióan a magyar sajtószabadságért Facebook-csoport videó pályázatot hirdet „Minden ideköt” témában.

Úgy véljük, hogy a kormányzat által a napokban közzétett generációs ország imázs videó elfogadhatatlan! Akkor, amikor Magyarországon egyre több ember s köztük egyre több fiatal a létfenntartás legalapvetőbb problémáival küzd, elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a kormányzat olyan propaganda filmekre szórja a pénzt, amiben a magyar fiatalság problémáit középosztálybeli, bulizó fiatalok péntek esti iszogatásának részleteivel és lakberendezési kérdéseivel azonosítja, miközben az oktatás ellehetetlenedik, a lakásvásárlás reménytelenné válik, a pályakezdők közötti munkanélküliség meghaladja a 20%-ot és minden hatodik fiatal azon gondolkozik, hogy végleg elhagyja otthonát.

Itt a lehetőség, hogy te is elmond, milyennek látod Magyarországot, mi az, ami ideköt, vagy ami taszít, mit szeretsz és mit nem, milyen problémákkal küzdesz. Csináld meg a saját videódat, a legjobbakat pedig bemutatjuk az Egymillióan a magyar sajtószabadságért felületein.

A pályázatokat töltsd fel valamelyik videó megosztóra, a linket pedig küldd el nekünk a szamizdat2010@gmail.com e-mail címre!

Forrás: http://nemtetszikarendszer.blog.hu/