palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

SKH?! Filmes pályázat

A Negyed6Negyed7 fesztivál és a Sirály filmes pályázatot hirdet az ünnepekre: SKH ?! Sirály Karácsony Hanuka-Semmi Közöd Hozzá? ’mi közöd a Sirályhoz? mi közöd a Karácsonyhoz? hát a Hanukához?  Válaszolj filmben!

A hívószó: SKH? – Sirály, Karácsony, Hanuka. A többi rád van bízva!

Szerveződj csapatba, és regisztrálj csapatnévvel és elérhetőséggel a siraly.film@gmail.com, hogy megtekinthesse. címen, 2011.december.19. éjfélig!

December 20-án gyere el csapatoddal a Gozsdu Manó Klubba a fesztivál nyitóeseményére! Este 7-kor ’Ajándékbontás’ : Minden pályázó csapatot egy kis figyelmesség vár majd, mely filmetek bónusz szereplője kell hogy legyen.

Az ajándékbontás után vacsora helyett indulhat a filmezés egy héten át: a negyedben, a Vörösmarty téren, a Sirályban, a nagymamánál, a bevásárlóközpontban, BÁRHOL, ahol Karácsonyt, Hanukát, Sirályt látsz, hallasz, érzel. Gondolkodj el kamerával a kezedben: Mi közöd van hozzá?

A 2011.december 28. 16 óráig adjátok le a kész filmeteket a Sirályban!

Az elkészült művek a Magyarhangya szervezésében megvalósuló Negyed6Negyed7 Filmfesztivál kísérőfilmjeiként levetítésre kerülnek, majd a zsűri illetve a közönség eldönti, hogy ki kapja a ’legnagyobb ajándékot’.

Minden pályázó fesztiválkártyát kap!

Legyen közöd! Pályázz!

Forrás: http://www.negyed6negyed7.com/