palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mobilan-Bosch konyhabútor tervezői pályázat

A Mobilan Zrt. konyhabútor tervezési pályázatot hirdet belsőépítészeknek, tervezőknek, designereknek, lakberendezőknek


A pályázat kiírója: Mobilan Bútor Zrt. (www.mobilan-konyhabutor.hu) és a Bosch  Háztartási készülékek magyarországi forgalmazója  a BSH Kft!

A pályázat tárgya:  A Mobilan Zrt. konyhabútor tervezési pályázatot hirdet belsőépítészeknek, tervezőknek, designereknek, lakberendezőknek.

A pályamunka: Pályázónak egy szabadon választott, de valódi lakás (ház) konyhájának bútorát kell megterveznie, – ha valakinek  nincs ilyen élő megbízása,- akkor a Mobilan küld most készülő lakásokról alaprajzokat .
A tervek tetszőleges módon készíthetők, de csak elektronikus formában (kép fájlokként) adhatók be, az alábbi paraméterekkel:

 • min. 800 x 600 px-től az arányokat tartva max. 1200 x 900 px
 • RGB color
 • JPG kiterjesztés
 • feltölthető képanyagok összmérete max. 20 Mb

Egy pályázó max. 2 pályamunkát adhat be – jól megkülönböztethető formában.

Pályázati szempontok:  A  pályázat elkészítése során a tervekhez a Mobilan tervezői segédletben foglalt elemeket kell használni, a konyhai gépek elhelyezését a Bosch specifikációk alapján kell tervezni.

A Tervezői segédlet kérhető a palyazat@mobilan.hu email címen,  ill.  a Bosch gépspecifikációk a www.bosch-home.com/hu/termékismertető-adatlapok.html  linkeken elérhetők!

A pályamunkákat két stílus kategóriában várjuk:

 • a.     Praktikus és hatékony konyha, ahol a fő szempont az elérhető ötletesség
 • b.     Káprázat és design, ahol a fő szempont a különleges, akár furcsa, de nem extrém (és használhatatlan) megoldások használata a konyhában

Díjazás:    

Miért érdemes részt venni a pályázaton?
A Mobilan Zrt. média megállapodásai alapján a tervek folyamatosan bemutatásra kerülnek a szakmai- és a nagyközönségnek, ezzel jelentős publicitást biztosítva a pályázóknak.

A győztes átveheti az ARANY FOGANTYÚ díjat.

Ezen kívül:

 1. helyezett: 200 000 Ft
 2. helyezett: 150 000 Ft
 3. helyezett: 100 000 Ft díjazásban részesül.

+ 50 000 Ft Közönségdíj: A médiaszerződésnek megfelelően a bemutatásra kerülő tervekre a nagyközönség is szavazhat.

A győztes tervező ügyfelének ajándék Bosch sütő, főzőlap,  és páraelszívó jár – amennyiben a terven  szereplő konyhabútor kivitelezését a Mobilan Bútor Zrt -től rendeli meg.

 Ha a győztes  pályázó tervét amennyiben azt konkrét ügyfelének tervezte és  az megrendelésre kerül akkor azt ügyfele 20% egyedi kedvezménnyel vásárolhatja   meg!

Mikor? Hol?  

A pályázat indul: 2012. március 2. – Konyha Kiállítás, Papp László Sportaréna

Konzultációs lehetőség: 2012. március 21. 10.00 óra helyszín külön értesítés alapján,csak az e-mailen bejelentkezett tervezőknek,
A leadási határidő: 2012. április 20. 14.00 óráig kell beérkezni a pályázatnak a palyazat@mobilan.hu e-mail címre.
Eredményhirdetés: 2012. május 08. ennek helyszínéről később adunk tájékoztatást!

Zsűri:   

 • Gianni Annoni            séf, műsorvezető,
 • Osvárt Judit                újságíró, designer
 • Marosi Mária             Bosch marketing
 • Fülöp Judit                  Konyha Kiállítás Budapest
 • Papp Sándor               Mobilan Bútor Zrt
 • Tóth  Zsuzsa                főszerkesztő – Lakáskultúra

Közönség díj:  Facebook kampány kíséri a teljes értékelési folyamatot, az ott legaktívabb szavazók ill. megosztókat hetente díjazzuk Bosch kisgépekkel,  (1- 1 db botmixer,aprító, kézi robot gép)

Támogatók:   Konyha Kiállítás 2012, Lakáskultúra, 4szoba.hu, Bosch,Lugas Konyhák, Königs-Art – Max city, LOSZ,

VIP belépőjegy a Konyha kiállítás  2012. szervezőjétől:   A Konyha Kiállítás szervezője a pályázaton részt vevő tervezők részére felajánlott 50 db ingyenes VIP belépőt! A szigorú beléptetési feltételek miatt, belépőjegyet a személyes adatok megadása mellett ( név, lakcím, a belépés során igazolni kell ) a palyazat@mobilan.hu email címen lehet igényelni!

Kiállítási helyszíne, ideje: Papp László  Budapest, Sportaréna, 2012. március 2-4.

Felvilágosítás, információ   www.mobilan.hu/palyazat oldalon ill. a  palyazat@mobilan.hu email címen.

 Az” apró betűs” rész:

Adatkezelés

A pályázat beküldésével a pályázó a fotók és a szöveges tartalom vonatkozásában egyaránt korlátlan felhasználási jogot biztosít a Mobilan Zrt.-nek a pályázatról történő tájékoztatás céljára.

A pályázók a pályázaton való részvétellel automatikusan hozzájárulnak ahhoz, hogy megadott adataik (név, e-mail cím, lakcím, személyi igazolvány szám, telefonszám és bankszámlaszám) a Mobilan Zrt. mint adatkezelő adatbázisába kerüljenek, és azokat minden további engedély és ellenszolgáltatás nélkül kezelje a díj odaítélése és a nyertesek értesítése céljából, legfeljebb az elbírálást követő 6 hónapig.

A Mobilan Zrt. a személyes adatokat az Adatvédelmi törvény rendelkezései szerint, bizalmasan kezeli a pályázóktól kapott felhatalmazások keretei között.

Felelősségkizárás: A pályázatok hiányosságáért (név- vagy számelírás, konkrétumok hiánya stb.), értesítési vagy utalási késedelemért a Mobilan Zrt. nem vállal felelősséget. A pályázók az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maguk viselik. Az adatok helytállóságát a pályázatra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Mobilan Zrt-nek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a pályázókat terheli.

A Mobilan Zrt. kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a pályázaton való részvétel során, a pályázat esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a pályázat során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért.

A pályázó a pályázaton történő részvétellel automatikusan elfogadja jelen Szabályzatot, és kijelenti, hogy megadott adatai megfelelnek a valóságnak.