palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Módosult a fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása érdekében kiírt pályázat beadási határideje

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása

Módosult az Új Széchenyi Terv keretében megjelent „Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban” című (TÁMOP 2.3.6.B-12/1 jelű) kiírás beadásának kezdő időpontja 2014. február 10-re. A módosításra a TÁMOP-2.3.6.A-12/1 jelű konstrukció regionális projektjeinek előrehaladása és tapasztalatai alapján – a kiírás szakmai tartalmáért felelős szaktárca egyetértésével – került sor.

A kiírás beadásának új kezdő időpontja:  2014. február 10.

A 2013. október 3-i közleménynek megfelelően a pályázati útmutató F.4.3 Döntés alfejezetének alábbi szakaszát töröltük:
„Amennyiben az első napon beérkezett pályázatok támogatási igénye a teljes rendelkezésre álló keretet meghaladja, úgy a pályázatok beérkezési sorrendje sorsolás alkalmazásával kerülhet meghatározásra abban az esetben, ha addicionális forrás a konstrukció támogatására nem biztosítható.”

Amennyiben az előző bekezdésben meghatározott sorsolás alkalmazására kerül sor, erről a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a sorsolást megelőzően, a honlapján megjelenő közleményben tájékoztatja a pályázókat.

A pályázat elérhető az alábbi linken: http://palyazatok.org/fiatalok-vallalkozova-valasanak-tamogatasa-a-konvergencia-regiokban/

Pályázatírás: Amennyiben pályázatához pályázatíróra, pályázati szakértőre van szüksége keressen bennünket!

Elérhetőség:  pályázatírás, pályázatmenedzsment