palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mozdulj ki! Európa rád vár!

Európa vár rád!Európai szakmai gyakorlatok és munkalehetőségek, ösztöndíjak, karriertanácsadás, önkéntesség és csereprogramok lehetősége, valamint játékok, nyeremények, zene és színház várja azokat, akik október 8-9-én ellátogatnak a Mozgásban az ifjúság (Youth on the Move) nevű kampány budapesti nyitórendezvényére, a Millenárisra.

Az Európai Bizottság szeptember 15-én útjára indult, kiemelt kezdeményezése azt célozza, hogy minél több európai, köztük magyar fiatal is megszerezhesse azokat a képességeket és ismereteket, amelyekkel az EU-ban sikeresen vállalhat munkát.

A kétnapos rendezvényen több mint 100 szervezet képviselteti magát; fókuszban az oktatással és képzéssel, az önkéntességgel, valamint a kultúrával és a munka világával. A látogatók beszélgetések, kerekasztalok, műhelymunkák, művészeti előadások során gyűjthetik össze azokat az információkat, amelyekkel valóban lehet tenni azért, hogy értékes életpályák épüljenek fel.

Az eseményt minden nap ingyenes koncert zárja. A rendezvény nagykövete Gryllus Dorka, aki péntek este családi zenekarával, a Gryllus Quartettel lép föl, majd Magashegyi Underground koncert következik. Szombaton Takács Eszter és zenekara zárja a rendezvényt.

További információk: http://www.tpf.hu/pages/content/index.php?page_id=1051

http://www.facebook.com/profile.php?id=621712850&v=wall&story_fbid=132286576819920#!/group.php?gid=146721755359687&ref=ts

Letölthető dokumentumok

pau program_online02

yom_meghivo

eu-var-rad