palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mozdulj ránk! arculattervezői pályázat 2016.

bethlen logoTervezd meg a Bethlen Téri Színház  következő évadának arculatát! A Bethlen Téri Színház ötödik alkalommal hirdeti meg nagy sikerű Mozdulj ránk! pályázatát.

Kreatív fiatalok terveit várják elsősorban a kéthavonta megjelenő programfüzet borítóihoz. Az előző évek sikerei alapján a nyertes pályamunka határozza meg a 2016/2017-es évad arculatát, így előnyben részesülnek azok a tervek, amelyek további felületekre is alkalmazhatók: honlap, banner, roll-up, hirdetés, gyerekprogramokhoz szórólap.

A következő évadban 5 alkalommal (szeptember-október, november-december, január-február, március-április, május-június) készül kiadvány, mely előadásokat és klub programokat tartalmaz, így 5 darab különböző pályaművet várnak, melyek egymás mutációi, sorozattá bővített változatai. A pályázat kifejezetten a borító megtervezésére vonatkozik, de szívesen fogadnak kiegészítésként ötleteket a programfüzet belső oldalainak elrendezésére is.

A pályázó készíthet rajzot, fotót, grafikát, festményt, montázst is.
(Fotómontázs vagy más képének használatakor fontos figyelembe venni, hogy a felhasznált anyagok szerzői jogi védelem alatt állhatnak.)

Elsősorban fiatalos, a színház világához illő, egyedi műveket várunk. A tervekben lehet szellemesség, de mindenképpen figyelemfelkeltő, kreatív munkákat várnak. A pályázatra kizárólag grafikai programmal készített tervek adhatók be.

Az eddigi lapszámok az alábbi linken tekinthetők meg:

Programfüzet archívum

Technikai előírások:

  • a kép formátumának kritériumai: 100 mm széles x 170 mm magas
  • az ábrázolás és minden elem szabadon felhasználható
  • lehetőség szerint nagy felbontású (300 dpi) .jpg formátumú kép

A díjazás:
A beérkezett pályázatok közül 6 tagú zsűri választja ki azt az egyet, amiből elkészülnek az évad anyagai.
A fődíj az egész évadban tartó promóció mellett 50. 000 forint, amelyet egy összegben utalunk át a nyertes bankszámlájára, egy 20.000 forint értékű Csortos Gyula támogatói kártya és egy 8 jegyből álló szabadbérlet.

Díjazunk a közönségszavazatok alapján is: a beérkezett pályaműveket feltöltjük a Facebook oldalunkra és a legtöbb szavazatot kapó alkotás tervezőjét 6.800 forint értékű (4 jegyből álló) Kellér Dezső szabadbérlettel, illetve 10.000 forintos Wellesz Ella támogatói kártyával jutalmazzuk.

További különdíjakat (szabadbérletek, támogatói kártyák) is kiadhatunk, úgyhogy érdemes pályázni.

A kártya felhasználásáról részletesebben a www.bethlenszinhaz.hu/tamogatok/tamogatoi-kor/  oldalon találtok információt.

A pályáztató arra is fenntartja a jogot, ha nem érkezik be megfelelő minőségű pályamű, indoklás nélkül eltekintsen a díj odaítélésétől.

Pályázati határidő: 2016. április 22. 24.00

A Bethlen Téri Színházról további információkat a www.bethlenszinhaz.hu és a www.facebook.com/bethlenszinhaz oldalon találhatsz.

A nyertes pályázat felhasználása:

Azzal, hogy a pályázó az elkészült alkotással benevez a kiadvány borítójára kiírt versenyre, egyben hozzájárulást ad ahhoz, hogy a Bethlen Téri Színház

  • további térítés nélkül felhasználja a képet a programfüzetek borítójaként (példányszámtól függetlenül) a tervező nevének a kiadványban való feltüntetése mellett;
  • belátása szerint módosításokat eszközöljön a képen (amelyekről természetesen a tervező tájékoztatást kap);
  • a beérkezett pályázatokat közzétegye honlapján, Facebook oldalán, hírlevelében.

Adatvédelem
Minden olyan adatot, amely a versenyen való részvétellel összefüggésben van, kizárólag a verseny céljaira használunk fel, és azokat más személlyel vagy szervezettel nem közöljük.
Amennyiben a győztes pályaművet felhasználjuk a 2016/17-es programfüzetek borítójához, készítőjének neve szerepelni fog a kiadványokon.

A jelentkezés módja:

A pályamunkákat email-csatolmányként (10 MB-ig) az alábbi email-címre kérjük beküldeni: teketreni@bethlenszinhaz.hu  (JPG formátumban, minimum 300 DPI méretben).

Több fájl esetén lehetőség szerint csomagolt formátumban!

Személyesen a Bethlen Téri Színházban (1071 Budapest, Bethlen Gábor tér 3.) hétfőtől péntekig 10.00-18.00 óráig lehet leadni.