palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Munka-Magán Életkép 2013 pályázat jó gyakorlatok bemutatására

Örvendetesnek tartjuk, hogy napjainkban egyre több vállalat ismeri fel a sokszínű munkaerő alkalmazásában rejlő gazdasági előnyöket, és tesz erőfeszítéseket azért, hogy foglalkoztatási gyakorlatát befogadóvá tegye. Jelen felhívásunk egyaránt vonatkozik a nagyvállalatokra, valamint a kis- és középvállalkozásokra, intézményekre és arra ösztönzi az ország különböző régióiban működő szervezeteket, hogy osszák meg velünk, és a munkaerőpiac további szereplőivel a családbarát és/vagy a munka-magánélet egyensúlyát elősegítő foglalkoztatást célzó jó gyakorlataikat.

A beérkezett pályázatok feldolgozását, elemzését és egy szakmai bizottság általi értékelését követően az mtd Tanácsadói Közösség 2013. május 30-án tartandó III. Esélykonferenciáján (www.eselykonferencia.hu) díjazza a 3 legmagasabb pontszámot elérő foglalkoztatási jó gyakorlatot, továbbá színvonalas „Best practice” kiadványában és a rendezvény részét képző fotókiállítás keretében részletesen bemutatja az összes jó gyakorlatot. Mindezeken túlmenően, a legjobb gyakorlatokat beküldő pályázókat értékteremtő, családbarát szolgáltatók felajánlásaival ajándékozzuk meg.

Reméljük, hogy ezzel is hozzájárulhatunk a cégek közötti további párbeszédhez, eszmecseréhez a témában. A pályázati adatlap kitöltése egyben segítheti a cégeket az esélyegyenlőségi terveikkel kapcsolatos kérdések végiggondolásában is.

A PÁLYÁZAT TARTALMA

  • a, komponens: a családbarát foglalkoztatási jó gyakorlatok szöveges bemutatása, az mtd Tanácsadói Közösség honlapjáról letölthető (www.mtdtanacsado.hu) pályázati adatlap alapján. Egy pályázó szervezetnek módjában áll több a munka-magánélet egyensúlyát támogató jó gyakorlatot, intézkedést bemutatni.
  • b., komponens: a szövegesen bemutatott intézkedés („a” komponens) a lentebb megadott technikai feltételeknek megfelelő fotóval való alátámasztása. A pályázatot legalább egy fotóval „illusztrálva” áll módunkban befogadni. A fotó lehet „elvont”, de a pályázó vállalat által bemutatott intézkedéshez egyértelműen kapcsolódni kell.

Mindkét komponens beadása kötelező, a pályázatokat fotó nélkül nem tudjuk elfogadni!

A PÁLYÁZÓK KÖRE

A pályázatban az alábbi gazdálkodó szervezetek képviselőik, munkavállalóik útján vehetnek részt; mikro-, kis-, és közepes méretű vállalkozások, nagyvállalatok, állami, és/vagy önkormányzati, járási intézmények, nonprofit kft-k, rt-k vehetnek részt mérettől, alkalmazotti létszámtól függetlenül. A pályázat beadója és a fotó készítője lehet két különböző személy, de a pályázatban nevüket, a gazdálkodó szervezeten belüli tisztségüket meg kell adni.

A BEKÜLDENDŐ FOTÓ FORMAI ÉS TECHNIKAI KÖVETELMÉNYEI

File típus: jpg (a tömörítés ne legyen Adobe Photoshop jpg 8-nál nagyobb mértékű)

Minimális képfelbontás:3-3,5 megapixel (minimum 1,5 megabyte) Kérjük, hogy a képeket kicsinyítve 200-300 kilobyte méretben küldjék meg nekünk! A kiállításra kiválasztott képeket eredeti méretben is be fogjuk kérni!

Manipulált fotót nem áll módunkban elfogadni!

Manipulálásnak számít:

  • képelemek kiretusálása/hozzáadása,
  • digitális effektek vagy szűrők alkalmazása,
  • a kép mondanivalójának módosítása.
Letölthető dokumentum

A PÁLYÁZAT BEADÁSÁNAK MÓDJA

A pályázó tudomásul veszi, hogy a beküldött képek elkészítésével, vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával, kiadványban való közzétételével) okozott esetleges személyiségi, vagy szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.

A pályázatban résztvevő a pályázati anyag megküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy a rendezők a pályázattal kapcsolatos publikációkban, rendezvényeken képeiket térítésmentesen felhasználják.

A kitöltött adatlapot és a fenti technikai feltételeknek megfelelő fotót kizárólag e-mailben az info@mtdtanacsado.hu címre küldhetik el nekünk.

Beküldési határidő: 2013. április 20.

További felvilágosítás: Németh Juditnál kérhető

e-mail: nemeth.judit@mtdtanacsado.hu vagy telefonon: (06-30) 201-1199 www.mtdtanacsado.hu, www.eselykonferencia.hu