palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Mutass be egy magyar találmányt!

A Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara pályázatot hirdet Nagykanizsa középiskoláiban tanuló diákok részére, valamely magyar feltaláló megvalósított találmányának, újításának infokommunikációs technológiával történő bemutatására.

A pályázat célja: A fiatalok innováció iránti érdeklődésének felkeltése. Pályázatot nyújthatnak be egyének és csoportok (maximum 3 fő). A pályamunkát multimédiás (prezentáció, animáció, film, stb.) alkalmazással kell CD-re vagy DVD-re kiírva elkészíteni. Terjedelme maximum 10 perc.

A jeligével ellátott pályázatokat 2013. március 08. 12:00 óráig a Nagykanizsai Kereskedelmi és Iparkamara (8800 Nagykanizsa Ady Endre u. 1.) címére személyesen, vagy postai úton (ez esetben a feladás dátumát vesszük figyelembe) kell eljuttatni. Egy külön lezárt borítékban kérjük közölni a jeligéhez tartozó nevet/neveket, az iskola és osztály feltüntetésével.

Az elbírálás fő szempontjai: az eredetiség, a tartalmi helyesség, a kreativitás, valamint a megjelenítés esztétikája, minősége. Forrásként felhasználhatók: internet, monográfiák, lexikonok, stb.

Díjazás: I. helyezett: 40.000 Ft, II. helyezett: 30.000 Ft, III. helyezett: 25.000 Ft.

További információ a nakkik@nakkik.hu e-mail címen vagy a 93/516-670 és a 30/754-3616 telefonszámokon kérhető.

Forrás: Mutass be egy magyar találmányt!