palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Nagy Ötlet kreatív diákverseny

Érdekel a reklám? Szeretnéd élesben kipróbálni magad és országszerte viszontlátni az ötleteidet? Akkor nevezz a Nagy Ötlet kreatív diákversenyre!

Adott egy remek tarifa, amellyel 26 év alattiként minden Vodafone-ost korlátlanul 0 Ft-ért hívhatsz. És hogy biztosan célba jusson az üzenet, 26 év alattiakra bízzuk a kampány elkészítését. Vagyis rád!

Ha olyan friss ötlettel jelentkezel be, ami a döntőbe juttat, gyakorló profiktól kapsz reklámipari képzést, a Vodafone-tól pedig szakmai referenciát. Ha pedig a döntőben a te ötleted nyer, nem csak okostelefont nyersz, de meg is valósítjuk a kampányodat országszerte!

Toborozz csapatot!

A versenyre 2-4 fős csapatok jelentkezhetnek. Nem feltétel, hogy Vodafone-előfizetők legyetek, viszont minden csapattagnak 18-26 év között kell lennie.

Az első lépés

A bejelentkező feladat pofonegyszerű, de máris megmutathatjátok vele, hogy mennyi eredetiség van bennetek. Vegyétek rá egy ismerősötöket, hogy legyen VitaMAX Tuningos, és dokumentáljátok ezt a történelmi pillanatot videón vagy fotón! Azt is értékeljük, hogy milyen kreatív ötlettel veszitek rá az ismerőst, és azt is, hogy a dokumentálás maga mennyire érdekes és szórakoztató.

Az anyagok beküldésének határideje: november 5., hétfő, 15 óra.
Egy csapattól legfeljebb 3 pályamunkát fogadunk el. A pályázatokat a palyazz@vodafonenagyotlet.hu címre várjuk október 24-től.

Az e-mailben ezek szerepeljenek:

  • A csapat neve
  • A csapattagok neve
  • Az iskolátok neve
  • Néhány mondat arról, hogyan oldottátok meg a feladatot, mi volt az ötlet

Bizonyíték – fotó vagy videó formájában (a fotót csatoljátok nekünk, ha pedig videót készítetek,
a YouTube-ra töltsétek fel, és a következő formában nevezzétek el: vodafone_vitamax_tuning_csapatnév)
Olyan e-mailről írjatok, amit rendszeresen figyel valamelyik csapattag, mert a továbbjutókat válasz emailben értesítjük majd. A pályázattal kapcsolatban felmerült kérdéseket a kerdezz@vodafonenagyotlet.hu e-mail címre várjuk.

Hogyan tovább?

A beérkezett pályamunkákat szakmai zsűri értékeli, akik a legjobb csapatokat meghívják egy november 9-10. közötti kétnapos budapesti workshopra, ahol minden csapat teljes ellátást kap. Ennek második napján kell egy komplett kampányötletet kitalálni és megformálni a VitaMAX Tuning tarifához, a nap végén pedig a zsűri és a csapatok szavazatai alapján kihirdetjük a legkreatívabb csapat nevét: az ő kampányukból valódi országos kampány lesz.

Referencia, okostelefon, világhír

És hogy ne csak a fejedben maradjon nyoma az itt szerzett tapasztalatnak, minden döntőbe jutott ötletember személyre szóló ajánlólevelet kap a Vodafone márkaigazgatójától, Szabó Bélától, ami nem fog rosszul jönni, amikor majd a kommunikációs szakmában keresel állást számos más frissdiplomással versengve.

A legjobb ötletet szállító csapat minden tagja még egy Samsung Galaxy S III okostelefont is kap VitaMAX Tuning kártyával, amelyre 6 hónapig a Vodafone tölti majd a pénzt.

A részletes versenyszabályzatot az alábbi linkre kattintva éritek el.