palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Szegedi Kortárs Balett rajzpályázat

A Diótörőhöz kapcsolódóan rajzpályázatot hirdetünk szegedi kis nézőinknek:-)! Minden szegedi színházbérlettel rendelkező iskola/óvoda pályázhat diákjainak rajzaival.

Sem a rajzok mérete, sem mennyisége nem kötött, csupán annyi a kérés, hogy december 1-ig iskolánként/óvodánként egybegyűjtve jusson el a Szegedi Nemzeti Színház Kisszínházának portájára, a borítékra legyen ráírva: „Szegedi Kortárs Balett Diótörő rajzpályázat”.

Az iskola/óvoda, amelyik a legtöbb igényes, ötletes, kedves rajzot készíti el határidőig a megadott témában (bármi, ami a Diótörő mesével, előadással kapcsolatos), Epson SX 130 tintasugaras multifunkcionális nyomtatót nyer a Kelléktár 2000 Kft. jóvoltából, illetve különleges belépőket a Szegedi Vadasparkba.

A pályázatban természetesen azok az intézmények is részt vehetnek, amelyeknek decembert követő időpontra szól a bérletük. A részvételhez elég a mese ismerete is.

A nyertes iskola/óvoda értesítése december 6-án, Mikulás napján lesz. A nyeremények átadására december 11-én 11 órakor kerül sor a Szegedi Vadasparkban, ahová várjuk a nyertes iskola/óvoda képviselőit. Az ajándékok átvétele után a megjelentek részt vehetnek két szibériai tigris ünnepélyes örökbe fogadásának ceremóniáján. Igor és Borisz ugyanis decembertől hivatalosan is a Szegedi Kortárs Balett tagja lesz. 🙂