palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Napba öltözött Asszony – felelősség a teremtett világért fotópályázat

A Boldogasszony Iskolanővérek által fenntartott Svetits Katolikus Óvoda, Általános Iskola , Gimnázium és Kollégium, valamint a Boldog Terézia Katolikus Egyetemi Feminine Studies Szakkollégium FOTÓPÁLYÁZATOT HIRDET KERESZTÉNY/KERESZTYÉN EGYHÁZI FENNTARTÁSÚ GIMNÁZIUMOK/KÖZÉPISKOLÁK  ÉS SZAKKOLLÉGIUMOK SZÁMÁRA „Napba öltözött Asszony” – felelősség a teremtett világért címmel.

A pályázat célja: A környezetünkért való felelősség tudatosítása, az erre való reflexió és eredeti, fiatalos művészi  kifejezésformák keresése, integráltan a keresztény hittel/biblikus alapokkal.

Részvételi feltételek: A pályázaton az iskolák/szakkollégiumok minden diákja/hallgatója indulhat, 12 éves kortól.

Egy pályázó legfeljebb 5 db, fekete-fehér vagy színes, digitális saját fotóval pályázhat. A digitális fotókat minimum 5 megapixel felbontásban, jpg formátumban kell beküldeni DVD-n vagy emailen a megadott címre. Papírkép is elfogadható, melynek legkisebb mérete: 30 x 40 cm. 3-6 képből álló sorozat egy képnek számít. Sorozat esetén az egyes képek legkisebb mérete: 24 x 30 cm.

Az emailen/ adathordozón fel kell tüntetni a pályázat címét („Napba öltözött  Asszony” pályázat”) és a pályázó nevét. A digitális fotók fájlnevét a következő formában kell megadni: SAJÁT NÉV_FOTÓ CÍME_FOTÓ SORSZÁMA 1-5-ig.jpg. Papírkép esetén a fotó hátoldalán olvashatóan fel kell tüntetni a pályázat címét, a pályázó nevét és a fotó címét valamint sorszámát 1-5-ig. Sorozat esetén a sorozat tagjait ugyanazon sorszámmal kell jelölni. A kép tartalmi elemeinek a módosítása, montázs, a képelemek eltávolítása vagy beillesztése is elfogadható.

Határidő: A pályamunkáknak 2014. március 18-igkell beérkezniük.

Pályázati díjazás: A pályázat győztese 1 db 50 000 Ft-os vásárlási utalványt kap, a második helyezett 1 db 20 000 Ft-os vásárlási utalványt, a harmadik helyezett pedig 1 db 10 000 Ft-os vásárlási utalványt. A beérkező sikerült pályaművekből kiállítást rendezünk, és kiadványunkban megjelentetjük őket.

Cím: boldogterezia@gmail.com

Debrecen Szent Anna utca 20-26. 4024