palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Ők is köztünk élnek rajzpályázat

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság rajzpályázatot hirdet „Ők is köztünk élnek” címmel. Olyan rajzokat várunk, amelyeken a www.vadonleso.hu oldalon található élőlényekkel kapcsolatos élmények elevenednek meg. A pályázat célja: a ma még gyakorinak mondható védett növény- és állatfajokra a figyelmet felhívni, a sokszínűséget megőrizni; a www.vadonleso.hu oldal megismerésével és használatával az önkéntes adatgyűjtők számát növelni.

Pályázati feltételek:

 1. Rajzolt, festett A4 méretű képi alkotás a www.vadonleso.hu oldalon található növények és állatokkal kapcsolatos élményekről.
 2. Pályázni a 8-16 éves korosztályból lehet.
 3. Egy pályázó egy alkotással pályázhat.
 4. Az alkotás hátoldalára kérjük, hogy írják fel a készítő nevét, életkorát, pontos postacímét, szülő telefonszámát, ill. email címét.
 5. A pályázat kiírója fenntartja a jogot arra, hogy a pályázatra beküldött rajzokat saját kiadványaiban, interneten külön díjazás nélkül felhasználja, és kiállításon bemutassa.
 6. A pályamunkák beküldhetők  ill. behozhatók személyesen a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság címre (8229 Csopak, Kossuth u.16.)
 7. Beérkezési határidő: 2012. október 1.

A pályázatok elbírálása: A beérkezett pályaműveket a Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság munkatársaiból álló 5 tagú zsűri bírálja el.

Díjazás:

 • I. Díj: Egy családi hétvége a Tihanyi Levendula Erdei Iskolában előre egyeztetett időpontban.
 • II. Díj: Családi belépő a Tapolcai-tavasbarlangba.
 • III. Díj: Családi belépő a tihanyi Levendula Ház Látogatóközpontba.
 • IV-VI. Díj: Balaton-felvidéki Nemzeti Park Igazgatóság ajándékcsomagja.

Zsűrizés: 2012. október 15-ig.

A díjazottakat e-mail-ben (e-mail-cím hiányában postai úton) értesítjük ki.

Az érvényes pályázat feltétele a pályázati anyag megfelelő formában, a megadott határidőig történő beküldése. A pályázati anyag beküldése a pályázati feltételek automatikus elfogadását jelenti. A pályázat beadásával a pályázó lemond a pályamunkával kapcsolatos jogairól és eláll minden további követeléstől a pályamunkájával kapcsolatban.

Forrás: http://www.bfnp.hu/