palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

OXO 2010 Karácsonyi Képeslapkészítő Verseny

OXO 2010 pályázatLegyen Ön is grafikus! Grafikai pályázat amatőr és profi szinten! OXO 2010 Karácsonyi Képeslapkészítő Verseny Amatőr és Profi kategória!
Téma: Különleges Képeslap.
A két választható alkategória: a Karácsony és az Újév /Olyan képeslapokat várunk, melyek valamilyen szempont szerint különlegesek./

Határidő:
folyamatosan beküldhető pályázat.
A legjobbakat folyamatosan választjuk ki.

Célunk a tehetségek felkarolása, távmunkában minőségi képeslapokat készíteni tudók kiválasztása.

Amatőr kategória: Bárki nevezhet, aki tehetséget érez magában és azt szeretné, ha munkája nagy nyilvánosságot kapna.

Az elbírálás során csak a szépérzéket és az ötletességet keressük az alkotásokban. Tehát akár egy egyszerű Paint segítségével készült rajzzal is lehet nyerni, ha az elég ötletes, érdekes, humoros vagy egyedi.

 • A legjobb alkotások megjelenést kapnak Képeslapküldő rendszerünkben,
 • alkotóik külön bemutatkozó oldalt nyernek, ahol bemutatjuk többi, arra érdemes alkotásukat is.
 • A legjobbak közül munkatársakat választunk. Ők részt vehetnek az egyedi képeslapok készítésében. Ennek lényege, hogy grafikusainktól az érdeklődők olyan egyedi, személyreszabott képeslapokat rendelhetnek, melyre grafikusaink elhelyezik az általuk kért üdvözlőszöveget, megszólítást, sőt, akár beküldött fotót is rámontíroznak. Az egyedi képeslapok lehetnek virtuálisak, ekkor egyszerűen e-mailben kapják meg a megrendelt alkotásokat, vagy kérhetik postai képeslap készítését. Ekkor vállaljuk a nyomtatást is és postai úton juttatjuk el a kész képeslapokat a megrendelők által megadott címre. /Tehát a jelentkezők pénzkereseti lehetőséget nyerhetnek.

Profi kategória: Weblapkészítő vállalkozásunk számára designer-eket is keresünk, mégpedig olyanokat, akik megfelelő színvonalú munkát képesek végezni, ezért indítjuk el a Profi kategóriát is. A feladat számukra is ugyanaz, de ebben a kategóriában az elbírálás alapját elsősorban a minőség képezi. Az ötletesség és az egyediség előnyt élvez, de nem feltétlenül szükséges a győzelemhez.

Ebben a kategóriában olyan alkotók, művészek jelentkezését várjuk, akik képesek részben vagy teljesen digitális technikákkal minőségi képi élményt nyújtó alkotásokat létrehozni. A pályázati művek alapja lehet saját fotó, esetleg szabadkézi rajz, de készülhet teljes mértékben szoftver használatával is. /Ha nem csak digitális program használatával készül a kép, az eredeti fotót illetve rajzot is küldje be.

 • E kategória legszínvonalasabb alkotásait is elhelyezzük a képeslapküldő rendszerben,
 • alkotóik pedig szintén teljes oldalas megjelenést kapnak,
 • legszebb képeikből galériát, virtuális kiállítást is készítünk számukra.
 • A legjobbak közül egyedi-képeslapkészítő munkatársakat választunk.

Követelmények
A benyújtható versenyművek

A Virtuális Képeslap témája:
Különleges Képeslap

 • Minden alkotás idetartozik, mely képeslapszerű és amelyet keretszerű effekt határol.
 • Készülhet bármely digitális eszközzel, programmal, irányzatban, stílusban, de nem lehet mozgókép.
 • Követelmény, hogy a beküldött digitális kép a beküldő saját alkotása legyen.
 • A versenyen indulni csak olyan alkotással lehet, mely kifejezetten e versenyre készült.
 • A beküldésre kerülő képek mérete 640×480 pixel legyen! /vízszintes elrendezésben/a 640 pixel a kép szélessége
 • Benyújtani kizárólag JPG formátumú alkotásokat lehet!
 • A pályamű szélén jól láthatóan szerepelnie kell az alkotó nevének illetve művésznevének is.

Különdíjak

 • A Képeslapkészítő Mester díja: Személyes weblap több mint 100 ezer Ft értékben,
  • mely reprezentatív megjelenéssel bemutatja a nyertes valamennyi alkotását, egyéb érdeklődési körét, képekkel, szöveges tartalommal, elérhetőségi adatokkal, valamint egy évre szóló ingyenes adminisztráció, melynek során további tartalmakkal igény szerint bővíthető. A nyeremény nem egy átlagos honlap, hanem egy – mind küllemét, mind pedig szerkezetét tekintve – tökéletes weblap.
 • A legötletesebb alkotást készítő jutalma egy saját weblap, bármilyen témában.

A versenyművek elbírálása
Az alkotásokat 3 tagú zsűri értékeli, de a szakmai – és a fentebb említett – szempontok mellett figyelembe veszi a weblapon elhelyezett alkotásokra érkező szavazatokat, illetve a pályamunkák népszerűségét, melyet azok képeslapként történő elküldése jelez. A verseny ideje alatt, azaz év végéig /dec. 1. és 31. között/ valamennyi pályamunka megjelenik az Alex OXO Webdesign képeslapküldő katalógusában. Az időközben beküldésre kerülők, folyamatosan kerülnek fel!

Szavazni folyamatosan, képeslapként történő elküldésükkel lehet.

A képeslapok elküldése ingyenes!

A verseny lejártával, 2011. január 1-ére, az alkotások lekerülnek, majd jan. 14.-én a zsűri döntésének eredményeként, közzé tesszük mindkét kategóriában a legjobb munkákat, kihirdetjük a nyerteseket.

A versenyművek benyújtása
A versenyműveket a versenyre regisztrálni kell. Egy pályázó több alkotással is nevezhet, de elég egyszer regisztrálnia, azaz egyszer kifizetni a hirdetési díjat. Csak egy pályamunkával lehet az első száz helyezett közé kerülni, azaz a száz első helyezett száz különböző személyt jelent. Az OXO Webdesign mindkét kategóriában megjelenést biztosít az első százba került pályázók valamennyi színvonalas alkotásának!

A versenyművek benyújtásának menete

 1. Válassza ki, mely alkotásait kívánja benyújtani. (Több alkotással is nevezhet, külön díjak fizetése nélkül.) Ellenőrizze a képek méretét, hogy azok pontosan 640×480 pixel nagyságúak és vízszintes elrendezésűek legyenek! Ellenőrizze a formátumot, hogy az JPG formátumú legyen.
 2. Minden pályázónak hirdetési díjat kell fizetnie, ami 2700 Ft pályázónként, tehát nem képenként!
 3. A hirdetési díjat közvetlen banki átutalással lehet befizetni a verseny szervezőjének: Otp.: 1177 3487-51299 394.
 4. A díj befizetéséről a pályázó számlát kap, amennyiben megadja adatait.
 5. A díjat a regisztrációval egyidejűleg kell megfizetni. A beküldött alkotások a díj beérkezését követően 24 órán belül felkerülnek Képeslapküldő Katalógusunkba és már lehet is rájuk szavazni.
 6. Az elküldendő alkotások kiválasztását és a díj befizetését követően töltse ki az alábbi regisztrációs lapot, majd küldje el munkáit e-mail címünkre. Ne felejtse egyértelműen azonosítani magát a díj befizetésekor és a képeslapok beküldésekor! palyazat@alex-honlapkeszites.com

Részvételi feltételek
A verseny résztvevőjének tudomásul kell vennie, hogy a beküldött alkotások elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott személyiségi és szerzőijog-sértésekért minden felelősség a beküldőt (alkotót) terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is. Az Alex OXO Webdesign a versennyel kapcsolatos publikációiban az alkotásokról készült ábrázolásokat szabadon és térítésmentesen felhasználhatja.

Információ:

A versennyel kapcsolatos kérdések az info@alex-honlapkeszites.com e-mail címen tehetők fel.

Alex OXO Webdesign Csapata
www.alex-honlapkeszites.com

Legyen Ön a legjobb!

Bővebben: http://www.alex-honlapkeszites.com/palyazat.php