palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat a hungarikumok népszerűsítésére

2013. Október 31-ig lehet pályázni a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, kutatásának, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására.

 

A vidékfejlesztési miniszter a Hungarikum Bizottság elnökeként nyílt pályázatot hirdet a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésének, kutatásának, népszerűsítésének, megismertetésének, megőrzésének és gondozásának támogatására a nemzeti értékekről és hungarikumokról szóló 2012. évi XXX. törvénynek megfelelően.

A pályázatra 2013. október 31-ig lehet elektronikusan jelentkezni a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet honlapján, az alábbi linken elérhető felületen: http://www.nakvi.hu/app/hungarikum/index_main.php.

A pályázat célja a nemzeti értékek és hungarikumok gyűjtésén és rendszerezésén túl az értéktárak fenntartása, segítése és a Magyar Értéktárban, a Hungarikumok Gyűjteményében nyilvántartott kiemelkedő nemzeti értékeink kiemelkedő voltát mélyítő ismeretek megszerzése, ezen értékek kollektív megismertetése, azok hazai, külhoni és nemzetközi rendezvényeken, írott és elektronikus kiadványokban történő megjelentetése és népszerűsítése.

Letölthető dokumentum

Pályázati Felhívás HUNG-2013

A pályázatokkal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken kérhető felvilágosítás:
Vidékfejlesztési Minisztérium, Élelmiszer-feldolgozási Főosztály
Hungarikum Bizottság Titkársága
1055 Budapest, Kossuth L. tér 11.
Tel: 1/795-3074; Fax: 1/795-0096
Széles Ivett
E-mail: hungarikum@vm.gov.hu

Bővebben: http://www.nakvi.hu/