palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat a Katona József Színházban könyvesbolt üzemeltetésre

A Katona József Színház Nonprofit Kft. pályázatot hirdet a 2012. nyarán kialakításra kerülő könyvesboltja üzemeltetésére a 2012. augusztus 15. – 2015. augusztus 15. közötti időszakra.

A könyvesbolt a nagyszínház előcsarnokában (V. kerület Petőfi Sándor utca 6.) helyezkedik el, egész évben és egész nap (11-22 óra között) tartana nyitva. A hagyományos kínálat mellett a könyvesbolt árusítaná a színház kiadványait, valamint egyéb termékeit is.

A pályázati anyag, amely a Katona József Színház Nonprofit Kft. igazgatóságának főpénztárában vehető fel, tartalmazza a könyvesbolt műszaki leírását, valamint látványtervét.

A nyertes pályázónak az üzemeltetés időszakára üzemeltetési díjat kell fizetnie, amelynek teljes összegét az üzemeltetés kezdete előtt, azaz 2012. augusztus 15-ig ki kell fizetnie.

Magánszemélyek nem pályázhatnak. A szerződés a fenti határozott időtartamra jön létre.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

  • a pályázó részletes elképzeléseit könyvesbolt üzemeltetéséről, amelyen belül külön részletezést igényel a könyvesbolt kínálata;
  • a pályázó (üzemeltető) által jelenleg és korábban üzemeltetett hasonló profilú üzletek felsorolását;
  • a pályázó képviselőjének szakmai életútját bemutató életrajzot;
  • a pályázó cégkivonatát;
  • a pályázó jogi személyiségű gazdasági társaság utolsó két évének mérlegét és eredménykimutatását; jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság esetén mérlegét;
  • a pályázó három éves üzleti tervét a könyvesbolt üzemeltetésére vonatkozóan;
  • igazolásokat arra vonatkozóan, hogy a pályázónak nincsen adó-, vám- és TB tartozása;
  • a pályázó által vállalt havi üzemeletetési díj pontos megjelölését.

A pályázatok elbírálására az érvényes pályázók személyes meghallgatását követően kerül sor. A pályázat elbírálásánál előnyt jelent a hasonló profilú üzletek üzemeltetésében szerzett tapasztalat, valamint a megfelelő gazdasági és pénzügyi háttér igazolása.

A pályázati anyagok felvételének helye és időpontja: a Katona József Színház Nonprofit Kft. Igazgatósága (V. kerület Haris köz 5. félemelet), 2011. december 20-tól munkanapokon folyamatosan (előzetes időpont egyeztetés: 06-1-3186599).

A pályázati anyag ára: 5.000,- Ft + ÁFA.

A pályázattal kapcsolatos minden további információ: Mattyasovszky Bence, adminisztratív igazgató (06-1-3183269).

A pályázatok beadásának határideje: 2012. január 13. 12 óra

A pályázatok beadásának helye: Katona József Színház Nonprofit Kft. Igazgatóságának főpénztára (V. kerület Haris köz 5. félemelet)

A pályázatok elbírálásának határideje: 2012. január 25.

A pályázókat az eredményről írásban értesítjük. A szerződéskötés megkötésének feltétele a Fővárosi Önkormányzat Közgyűlésének jóváhagyása.