palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat büfé üzemeltetésére

A Katona József Színház Nonprofit Kft. pályázatot hirdet büféi üzemeltetésére a 2012. augusztus 15. – 2015. augusztus 15. közötti időszakra.

Az üzemeltetés három büfére terjed ki:

 • a színház előcsarnokában (V. kerület Petőfi Sándor utca 6.) a nyár folyamán kialakítandó, harminc férőhelyes, egész évben és egész nap (11-23 óra között) nyitvatartandó kávézóra, amely az előadások előtt és azok szünetében az épületben található két játszóhely közönségét is kiszolgálja;
 • a nagyszínház belső (V. kerület Haris köz 3.), a színház üzemmenetéhez igazodva egész nap nyitvatartó (9-01 óra között) dolgozói büféjére;
 • a Kamra (V. kerület Ferenciek tere 4.) a színház üzemmenetéhez igazodva egész nap (9-01 óra között) nyitvatartó dolgozói- és nézőtéri büféjére.

A három büfé üzemeltetésével kapcsolatos részletes ismertető a pályázati anyagban megtalálható. A pályázati anyag tartalmazza a három büfé műszaki leírását, fotóit és látványterveit; valamint az elvárt szolgáltatások részletes ismertetését.

A nyertes pályázónak az üzemeltetés időszakára üzemeltetési díjat, valamint rezsiköltséget kell fizetnie. Az üzemeltetési díj teljes összegét a nyertes pályázónak az üzemeltetés kezdete előtt, azaz 2012. augusztus 15-ig ki kell fizetnie.

Magánszemélyek nem pályázhatnak. A szerződés a fenti határozott időtartamra jön létre.

A pályázatnak tartalmaznia kell:

 • a pályázó részletes elképzeléseit a három büfé üzemeltetéséről, amelyen belül külön részletezést igényel a büfék kínálata, valamint az ott tervezett árak alkalmazása;
 • referenciákat a pályázó által üzemeltetett vendéglátóipari egységek tulajdonosaitól (legalább két darab);
 • a pályázó (üzemeltető) által jelenleg és korábban üzemeltetett vendéglátóipari egységek felsorolását;
 • a pályázó képviselőjének szakmai életútját bemutató életrajzot;
 •  a pályázó cégkivonatát;
 • a pályázó jogi személyiségű gazdasági társaság utolsó két évének mérlegét és eredménykimutatását; jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság esetén mérlegét
 • a pályázó három éves üzleti tervét a három büfé üzemeltetésére vonatkozóan;
 • igazolásokat arra vonatkozóan, hogy a pályázónak nincsen adó-, vám- és TB tartozása;
 •  a pályázó által fizetendő havi üzemeletetési díj, valamint az áltata vállalt havi rezsiköltség pontos megjelölését.

A pályázatok elbírálására az érvényes pályázók személyes meghallgatását követően kerül sor. A pályázat elbírálásánál előnyt jelent a hasonló profilú vendéglátóipari egységek üzemeltetésében szerzett tapasztalat, valamint a megfelelő gazdasági és pénzügyi háttér igazolása.

A pályázati anyagok felvételének helye és időpontja: a Katona József Színház Nonprofit Kft. Igazgatósága (V. kerület Haris köz 5. félemelet), 2011. december 20-tól munkanapokon folyamatosan (előzetes időpont egyeztetés: 0613186599).

A pályázati anyag ára: 10.000,- Ft + ÁFA.

A pályázattal kapcsolatos minden további információ: Mattyasovszky Bence, adminisztratív igazgató (06-1-3183269). A pályázóknak kérés esetén a helyszínek megtekintését biztosítjuk.

A pályázatok beadásának határideje és helye: 2012. január 13. 12 óra, Katona József Színház Nonprofit Kft. Igazgatóságának főpénztára (V. kerület Haris köz 5. félemelet)

A pályázatok elbírálásának határideje: 2012. január 25.

A pályázókat az eredményről írásban értesítjük. A szerződéskötés megkötésének feltétele a Fővárosi Önkormányzat Közgyűlésének jóváhagyása.