palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat a Nagyboldogasszony Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola logójának megtervezésére

A Nagyboldogasszony Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola nyílt pályázatot hirdet egyéni és szakmai alkotók számára az intézmény logójának megtervezésére.

A pályázók köre: Bármely belföldi természetes vagy jogi személy.

A pályázat benyújtása: Elektronikus úton az alábbi linken elérhető űrlap adatainak kitöltésével, illetve az aláírt pályázati nyilatkozat és a pályamunka (közepes minőségű képfájlként való) feltöltésével.

PÁLYÁZATI ŰRLAP LINK

PÁLYÁZATI NYILATKOZAT: szerkeszthető (.docx) / nyomtatható (.pdf)

A benyújtási határidő 2023. december 31. (meghosszabbítva)

A pályázat elbírálása és díjazása

A beérkezett munkákat a fenntartó, a tanári kar, a szülők és a diákok képviselőjéből álló bizottság bírálja el, amelynek javaslata alapján a kiíró dönt a logó felhasználásáról.

A díjnyertes pályázat 50 000 Ft pénzdíjban részesül.

Formai és tartalmi követelmények

A logó képviselje az intézmény szellemiségét, legyen könnyen azonosítható, letisztult, elegáns.
A logó legyen alkalmas különféle felületeken való megjelenésre: honlap, levélpapír, meghívó, póló, ajándéktárgyak, molinó, rendezvényháttér, webes promóciós anyagok (banner, Facebook borító és profilkép), stb.

Pályázati feltételek

  1. Nevezési díj nincs.
  2. Egy pályázó több pályamunkával is nevezhet.
  3. Az elkészült pályaművek mellé fel kell tölteni a pályázati nyilatkozatot. Ennek hiányában a pályázat érvénytelen.
  4. A nyertes pályázó a logót vektorgrafikus formátumban, vagy nagy felbontású képfájlként, vagy papír alapú eredeti rajzként rendelkezésre bocsátja a pályázat kiírója számára.
  5. A pályázó felelősséget vállal azért, hogy a pályázat anyaga saját műve (sem más alkotó, sem mesterséges intelligenciát használó program grafikája nem alkalmazható), mellyel semmilyen szerzői és egyéb jogokat nem sért, továbbá kijelenti, hogy bármilyen, esetleges jogsértésből adódó kárért felel. A feltétel megsértése esetén a pályázat érvénytelen, amennyiben pedig az eredményhirdetés után derül fény a jogsértésre, a pályázó köteles a díjat visszaszolgáltatni.
  6.  A Nagyboldogasszony Római Katolikus Gimnázium, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola a nyertes pályázat anyagának felhasználására teljes és kizárólagos jogot szerez, illetve a nyertes logót és a szerző nevét nyilvánosságra hozhatja. Amennyiben a kiíró részéről felmerül a díjazott pályamű módosításának igénye, a pályázó vállalja a módosítások elvégzését még a kitűzött pályadíj keretein belül.
  7. A kiíró fenntartja magának a jogot, hogy egy pályaművet se nyilvánítson győztesnek.