palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat a Startlap új fejlesztőjére!

Pályázatot írt ki a Sanoma Budapest Zrt. Újmédia-divíziója a Startlap portál újrafejlesztéséhez. Az egyik legnépszerűbb hazai linkgyűjtemény-portál, a Startlap újrafejlesztéséhez keres a tulajdonos Sanoma Budapest Zrt. új fejlesztőt pályázat útján. Az új fejlesztővel szemben támasztott elvárás a PHP YII keretrendszer használata; a nemzetközi fejlesztésekben részt vett, nagy terhelésű szájtok programozásában tapasztalattal rendelkező cégek előnyt élveznek.


Minden jelentkező, aki az értékelésen megfelelő értékelést kap, bekerül a Sanoma fejlesztői alvállalkozói körébe – függetlenül attól, hogy az adott pályázaton nyert-e.

Jelentkezni az alábbi címen lehet: dpo_tender@sanomabp.hu

A pályázat benyújtásának határideje: 2010. október 11. 16:00.

Előzetes konzultációs lehetőség:
2010. október 4. 16:00-17.00., (Sanoma Budapest Zrt. székháza Budapest Montevideo u. 9.)
A pályázat értékelésének várható határideje: 2010. október 31.
A pályamű formátuma: Word vagy pdf dokumentum
A pályamű nyelve: magyar

A Sanoma Budapest Újmédia-divíziójáról
A Sanoma Budapest újmédia-divíziója az egyik legnagyobb online tartalomszolgáltató Magyarországon, közel 30 internetes terméket gondoz. Leglátogatottabb portáljai között szerepel a Startlap, a lap.hu oldalak, a Nők Lapja Cafe, az FN.hu és a Profession.hu. Internetes oldalai a női, az üzleti felhasználók széles csoportja mellett kiszolgálja a fiatalokat, a technológia, az egészséges életmód, a sztárvilág iránt érdeklődőket éppúgy, mint a vásárlási tanácsot kereső internetezőket.
A divízió 120 munkatársa az alkalmazásokat és a tartalmakat folyamatosan fejleszti, és a piaci igényeket szem előtt tartva a felhasználókkal együtt hozzák létre az új, intelligens webet.