palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat helyi közösségek fejlesztésére

A helyi közösségek fejlesztéséért hirdet pályázatot az Emberi Erőforrások Minisztériuma civil és egyházi szervezeteknek, polgári közösségeknek.

A társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével elnevezésű pályázat keretösszege 14 milliárd forint, egy szervezet 18 és 25 millió forint közötti összeget nyerhet el, így akár 700 szervezetet is tudnak támogatni.

Olyan szervezetek jelentkezését várják, amelyek 14-35 év közötti fiatalokkal, illetve 60 év feletti idősekkel foglalkoznak.

A kormány stratégiai célja a polgári közösségek önszerveződésének elősegítése, ezért „értékhordozó, értékteremtő, értékmegújító” közösségeknek szeretnének segíteni.

Az elnyert támogatást eszközbeszerzésre, kapacitásfejlesztésre, új munkatársak bérezésére, valamint projektek, programok megvalósítására költhetik a nyertesek.

A pályázat kiemelt célja az önkéntes tevékenység további népszerűsítése, a generációk közötti együttműködés erősítése és az ifjúsági közösségek támogatása.

Pályázati kiírás: 

Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével

Megírjuk Önnek!
Pályázatírás

A pályázatokat több körben bírálják majd el, így pályázatot benyújtani folyamatosan lehet a forrás kimerüléséig, de legkésőbb 2018 szeptember 12-ig.