palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat idegenvezetői képesítés megszerzéséhez kapcsolódó költségek támogatására

Pályázat idegenvezetői képesítés megszerzéséhez kapcsolódó költségek támogatásárára.


A felhívás referenciaszáma: T-03/2019-II

A pályázat célja, keretösszege:

Az idegenforgalmi tevékenység erősítése, szülőföldön maradás és boldogulás támogatása céljából természetes személyek számára vissza nem térítendő támogatás folyósítása utófinanszírozás formájában.
A pályázat teljes keretösszege legalább 1.500.000,00 forintnak (HUF) megfelelő dinár (RSD).

A pályázók köre, pályázási feltételek

A pályázat benyújtására jogosultak, olyan természetes személyek, akik rendelkeznek a Szerb Köztársaság és Magyarország állampolgárságával.
Pályázni lehet a szerbiai Kereskedelmi, Turisztikai és Távközlési Minisztérium által 2019-es év folyamán kiírt idegenvezetői vizsga során felmerült, számlákkal, nyugtákkal, befizetési bizonylatokkal, bankkivonatokkal igazolható, már kifizetett költségek támogatására.
A pályázatok elbírálásánál előnyt jelent, amennyiben a Pályázó több nyelven is jogosult az idegenvezetési tevékenységre, illetve több idegen nyelven is el tudja látni a feladatot.

A pályázati rendszerbe történő regisztrálásra 2019. október 15-ét követően nyílik lehetőség azon pályázók számára, akik eleget tesznek a pályázati feltételeknek és benyújtották jelentkezésüket az illetékes minisztérium ide vonatkozó pályázatán.

Letölthető dokumentumok

Pályázati kiírás

A pályázatok benyújtási határideje: 2020. június 15.
A pályázatonként megítélhető legmagasabb támogatási összeg 50.000 dinár (RSD).

A pályázaton elszámolható költségek a következőek: a pályázáshoz szükséges dokumentumok beszerzési költségei, jelentkezési díj, tankönyvek költségei, utazási költségek, vizsgázás költségei, egyéb, az idegenvezetői felhatalmazás megszerzéséhez szervesen kötődő költségek.

A Támogató a vissza nem térítendő támogatás összegét forintban (HUF) határozza meg, a Pályázónak pedig az annak megfelelő értékű szerb dinár kerül kiutalásra. Az árfolyamkockázat a Pályázót terheli.