palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat kabalafigura megtervezésére és elnevezésére

Pályázat a szihalmi Magyar-Tár-Ház kabalafigurájának képi megtervezésére és elnevezésére.

Pályázat kiírója: Tarna-mente – Tisza-tó ÖKO 2000 Alapítvány

Pályázók köre: magánszemélyek, intézmények, gazdasági társaságok

A Tarna-mente – Tisza-tó ÖKO 2000 Alapítvány pályázatot hirdet a szihalmi Magyar-Tár-Ház (korábbi káptalani magtár) interaktív élményközpont hivatalos kabalafigurájának képi megtervezésére és elnevezésére.

Feladat:

A pályázónak javaslatot kell tenni a kabalafigura képi, vizuális megjelenítésére (számítógépes grafika és kézi rajz egyaránt benyújtható), és/vagy a kabalafigura nevére.

Az épület jellegéből és korábbi funkciójából fakadó megkötés, hogy a kabalaállatnak bocinak kell lennie!

A figurára és az elnevezésre külön-külön és együtt is lehet pályázni, de a Pályázat Kiírója fenntartja a jogot, hogy a figurára vonatkozó rajzot és a névjavaslatot elválassza egymástól, és akár egy más pályázathoz tartozó rajzot és nevet párosítson össze.

Pályázat benyújtása: A pályázati munkát (kabalafigura rajz, kabalafigura név) kizárólag postai úton, a Tarna-mente – Tisza-tó ÖKO 2000 Alapítvány, 3372 Kömlő, Zrínyi út 6. címre várjuk. Kérjük feltüntetni a borítékon a pályázó nevét és címét, valamint a „Kabalafigura rajzpályázat” és/vagy a „Kabalafigura névpályázat” megjelölést.

Határidő: Pályázat postai beérkezésének határideje 2017. január 20. 16.00 óra (nem feladási határidő!). A határidőre való beérkezés az érvényes pályázat feltétele.

Pályázat benyújtásának további feltételei: A pályázati kiíráshoz tartozó nyilatkozat(ok) pontos kitöltése és a pályázati művel együtt történő benyújtása. Kiskorú pályázó esetén kérjük, hogy a nyilatkozatot a kiskorú pályázó törvényes képviselője töltse ki, és ő is írja alá.

Egy pályázó csak egy rajzzal, grafikai tervvel, valamint egy névtervezettel pályázhat!

A pályázati anyag papír alapon és elektronikusan (CD-n vagy más adathordozón) is benyújtandó!

Díjazás: Pályázat Kiírója külön díjazza a győztes rajzot és a győztes elnevezést.

  • Az első helyezett rajz, grafika készítője 100.000.- Ft-os díjazásban részesül.
  • Az első helyezett elnevezés ötletgazdája 30.000.- Ft-os díjazásba részesül.
  • A további pályázók névre szóló, egyszeri, ingyenes belépőben részesülnek!

Pályázattal kapcsolatos Információ: Maszlag Imre projektmenedzser, hétköznap 8.00-18.00 óra között a 06-30/343-1634-es telefonszámon érhető el.