palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat kedvezményes osztálykirándulásra

budai hotelA Budai Hotel*** üzemeltetője, a BUDAI Hotel és Vendéglő Kft. pályázatot hirdet „Kedvezményes osztálykirándulás Budapestre – 3 csillagos hotel diákszállás áron, 2 kísérőnek ingyen szállás és ellátás” címmel.

A pályázat célja: Forráshiányos, hátrányos helyzetű osztályoknak, diákcsoportoknak kínálunk kedvezményes szállást és étkezést osztálykiránduláshoz. Szeretnénk lehetőséget biztosítani oktatási intézmények, szervezetek, alapítványok számára, akiknek anyagi okokból nincs, vagy korlátozott mértékben van lehetősége osztálykirándulást szervezni.

Miért érdemes pályázni? Egy kis kedvcsináló

Biztosan szeretnék egyszer elvinni az osztályt Budapestre, hiszen a főváros rengeteg programot, látnivalót, élményt kínál, amelyek közül sok ingyenes, vagy olcsó: Budai Vár és Mátyás-templom, Budavári Labirintus, Budavári Sikló, Lánchíd, Országház és Kossuth tér, Hősök tere, Szent István Bazilika, Andrássy út, Városliget, Vajdahunyad vára, Margit-sziget, Gellért-hegy és Citadella, Halászbástya, Terror Háza, Magyar Nemzeti Múzeum, Szépművészeti Múzeum, Normafa és Gyermekvasút, M4-es metróvonal, dunai hajózás, Csodák Palotája, Tropicarium, Állatkert stb.

Most kihasználhatják a pályázati lehetőséget a kedvezményes budapesti osztálykiránduláshoz!

A Budai Hotel*** jellemzői:

 • A szobák 3-4 ágyasak, felszereltségük: saját fürdőszoba, Wifi (a hotel teljes területén), TV, szekrények, olvasólámpa, asztal, székek. Ingyenesen kérhető hajszárító, vasaló, vasalódeszka. Ingyenes értékmegőrző széfek a recepción, a konyhai hűtőszekrények használhatók tárolásra. Csomagmegőrzésre van lehetőség.
 • A 100 fős különterem kiválóan alkalmas esti programokhoz. Ingyenesen használható a biliárd, csocsó, pingpong.
 • Kérhető reggeli, ebéd és vacsora is, melyet az étteremben szolgálunk fel, elfogyasztható a 30 fős panorámás teraszon is.
 • A teraszról és kilenc szobából csodás budapesti panoráma látható.
 • A hotel csendes, nyugodt elegáns környezetben, friss levegőn fekszik a XII. kerületben.
 • Kis, családias hotel, 12 szobában 35 férőhely plusz 7 pótágy áll rendelkezésre. Minden osztállyal kiemelten tudunk foglalkozni.
 • Közvetlenül a hotel előtt ingyenes buszparkoló áll rendelkezésre.

A belváros 6,4 km-re található, tömegközlekedéssel 30 perc. A legközelebbi buszmegálló 414 m-re fekszik, gyalog 6 perc. Bővebb információ, képek, megközelítés: http://budaihotel.hu/osztalykirandulas

Kik pályázhatnak?

Pályázatot nyújthatnak be azok az alap- és középfokú oktatási intézmények, osztályközösségek, diákönkormányzatok, szervezetek, egyesületek, alapítványok, melyek gyermek/ifjúság közösségeit fogják össze, és osztálykirándulást/tanulmányi kirándulást szerveznének Budapestre. Magánszemélyek nem nyújthatnak be pályázatot.

Osztálykirándulás helyszíne: Budai Hotel***: 1121 Budapest, Rácz Aladár út 45. (Rácz Aladár út és Kázmér u. sarkán)

Pályázható időszak: 2014. május 5. – 2014. december 15. közötti időszak.

Pályázható létszám/éjszakák száma: A csoportnak minimum 20 diákból + 2 kísérőből kell állnia. Maximum 42 fős csoportoknak van hely (35 normál ágy + 7 pótágy). Akár 1 éjszakára is lehet pályázni.

Támogatás mértéke: 

A támogatás mértéke a szállásdíj 20%-a. A támogatás nem terjed ki az utazási- és programköltségekre, a Budai Hotel csak a szállást és ellátást tudja biztosítani. Azonban vasúttal akár ingyen is utazhatnak, ezzel kapcsolatban érdeklődjenek a MÁV-nál! Továbbá Budapesten rengeteg ingyenes, vagy olcsó programlehetőség van osztályok számára.

Költségek a 20%-os támogatás elnyerése esetén: 

Az osztállyal érkező 2 felnőtt kísérő részére ingyenes a szállás és az ellátás (a kísérők csak azt az ellátást kapják ingyen, amilyet a csoport kér). Az alábbi árak 3-4 ágyas szobákra, és minimum 20 fős diákcsoport + 2 kísérő esetén érvényesek. Ezek a pályázati kedvezmények más kedvezményekkel nem vonhatók össze.

 • Szállásdíj ellátás nélkül: teljes ár: 2490 Ft / fő / éj, támogatott ár: 1990 Ft / fő / éj.
 • Szállásdíj kontinentális reggelivel: teljes ár: 3290 Ft / fő / éj, támogatott ár: 2790 Ft / fő / éj.
 • Szállásdíj félpanzióval (szállás + kontinentális reggeli + 2 fogásos vacsora): teljes ár: 4490 Ft / fő / éj, támogatott ár: 3990 Ft / fő / éj.
 • Szállásdíj teljes ellátással (szállás + kontinentális reggeli + 2 fogásos ebéd + 2 fogásos vacsora): teljes ár: 5690 Ft / fő / éj, támogatott ár: 5190 Ft / fő / éj.
 • Pótágy díja: teljes ár: 990 Ft / fő / éj, támogatott ár: 790 Ft / fő / éj (csak akkor kérhető, ha a hotelben már nincsen több szabad normál ágy).

Ezek az árak tartalmazzák az áfát, de nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót. Az idegenforgalmi adót 18 éves kor felett kell csak fizetni, mértéke a nettó (áfa nélküli) szobaár 4%-a.

A költségek alacsonyan tartása érdekében nem adunk párna- és takaróhuzatot, lepedőt, törölközőt. De kérésre tudunk biztosítani: teljes ár: bruttó 590 Ft / fő, támogatott ár: bruttó 475 Ft / fő.

Pályázat beadása: 2014. május 1-től 2014. december 1-ig folyamatosan.

A kitöltött pályázati adatlapot kérjük, hogy küldjék el az info@budaihotel.hu email címre. A pályázatok elbírálása folyamatos. Minden pályázót értesítünk az adatlap beérkezését követő 2 héten belül az elbírálás eredményéről.

A pályázatokról a BUDAI Hotel és Vendéglő Kft. dönt. Mindenki ingyenesen küldhet be pályázatot, nincsen pályázat beadási díj. A nyertes pályázó nem köteles elfogadni az ajánlatot. A megpályázott időpontot csak akkor tudjuk biztosítani, ha a nyertes pályázó a teljes összeg 10%-át foglalóként befizeti a kiértesítéstől számított 3 munkanapon belül. A foglaló lemondás esetén sem visszatéríthető. Ha az eredeti pályázatban megjelölt időpontban nincsen szabad kapacitásunk, akkor új időpontokat ajánlunk fel a pályázónak.

Letölthető dokumentumok

budai hotel_palyazat_adatlap

budai hotel_palyazat_kiiras

További információk, képek, elérhetőség

Bővebb információkért, képekért látogassa meg weboldalunkat: http://budaihotel.hu/osztalykirandulas

Kérdéseit felteheti az info@budaihotel.hu email címen, vagy a +36 30 444 56 85 telefonszámon