palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat könyvtárak részére

liget-logo-kicsiA Liget Műhely Alapítvány pályázatot hirdet hazai és határon túli könyvtárak részére LIGET könyvek, SZITAKÖTŐ folyóiratok igénylésére.

A pályázók a papíralapú Liget-kiadványok közül egy-egy példányt igényelhetnek az alábbi online áruházban: http://konyv.ligetmuhely.com

A könyvcsomagot a pályázó állítja össze közel százféle könyvből és a SZITAKÖTŐ folyóirat példányaiból. Minden kiadványt egy példányban kérhet térítésmentesen. Az online felületen a kiadványok jellegéről, tartalmáról is tájékozódhat.

Tegye a bevásárlókosárba a kívánt kiadványokat, majd a megrendelésnél kattintson a KIADVÁNYPÁLYÁZAT gombra. Ügyeljen, hogy a megrendelő neve és címe pontosan megegyezzen a pályázó intézmény adataival.

A leadott rendelés azonosítószámát fel kell tüntetni a pályázati adatlapon.

A kéréseket érkezési sorrendben, a raktárkészlet erejéig teljesítjük. A kiadványokat könyvtári állományba kell venni, az erről szóló igazolást az átvételt követő 8 munkanapon belül várjuk.

A pályázók az alábbi linken található ADATLAP kitöltésével jelentkezhetnek:
http://ligetmuhely.com/kiadvanypalyazat-konyvtarak-reszere/

A pályázatot kérjük szkennelve, elektronikus úton eljuttatni az alábbi címre:
info[kukac]ligetmuhely.com

Pályázat beküldésének határideje | 2016. november 11.

Eredményhirdetés | 2016. november 18.

Nevezési díj nincs!

Az alapítvány a kiadványcsomagok szállítási, postázási költségét nem fedezi, arról a nyertes pályázóknak kell gondoskodniuk.

A kiadványcsomagok az alapítvány irodájában [1122 Budapest, Kissvábhegyi út 4-6.]
vagy raktárában [1028 Budapest, Leshegy u. 11/a.] vehetők át személyesen vagy a postaköltség megtérítésével kérhetik postai küldésüket.

További információ

Horgas Judit | +36 20 322 6869 | info[kukac]ligetmuhely.com