palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat kortárs műalkotások közintézmények és gyűjtemények számára történő átadására

eupeva pályázatAz Európai Pályázatkezelő és Vállalkozásfejlesztő Alapítvány pályázatot hirdet közintézmények és gyűjtemények számára kortárs műalkotások átadására!

2012-ig 200 db jegyzett alkotótól származó műalkotás átadására van keretünk, évente 50 db alkotást adunk át.

A pályázaton indulhat bármely közintézmény, múzeum, közgyűjtemény, könyvtár, magán múzeum, kiállításokat bonyolító szervezetek, magángyűjtemény, művészet pártoló gazdasági társaságok…

A támogatás megállapítása 4 hónapos elbírálási ciklusokban történik 2011. február 15-ig.

A támogatásnál előnyben részesülnek a múzeum, és kiállítóhely, illetve gyűjtemény jellegű köz, és magán intézmények. A többi intézményt.: könyvtárak, hivatalok, polgármesteri hivatalok, államkincstári hivatalok stb. látogatottságuk, és a műalkotásnak biztosítható hely alapján ítéljük meg.

A pályázat menete:
Az érdeklődőktől egy bemutatkozó e-mailt kérünk egyeztetés céljából az eupeva@gmail.com Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd. e-mail címre, melyben kérjük bemutatni az intézmény, cég, gyűjtemény körülményeit, tevékenységét.

A pályázathoz tartozó telefonszám, és egyeztetésre jogosult személy  Lukács Krisztián Zoltán elérhetősége szintén ezen a e-mail címen kérhető el.

Alapítványunk nem keres meg személyesen semmilyen intézményt a pályázattal kapcsolatban, nem szed pályázati díjat, személyes konzultációra csak a szegedi irodánkban van lehetőség.

A pályázattal kapcsolatos megkeresést csak az intézmények képviselőjétől fogadjuk el pályázatíró cégektől nem.

A pályázattal kapcsolatban személyes találkozóra a Szeged Széchényi tér 9. Magyar Államkincstár épülete alatti irodánkban 2009. május 10. – 2010. december 20. között van lehetőség, csak előzetes időpont egyeztetés után.

A adományozható művekből, mintakiállítást szerveztünk 2009. április 1.-től 2009. május 1.-ig a Boscolo hotelben (New York Palace, Budapest. http://www.boscolohotels.com ) A kiállítás ingyenesen megtekinthető, alapítványunk munkatársa 2009. április 21.-én 11 – 17 óráig tartózkodik a helyszínen.

A pályázat jelentkezési határideje 2010. december 20.

Forrás: http://www.eupeva.hu/