palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat közösségfejlesztő, infrastrukturális és környezetvédelmi, valamint a helyi lakosság egészségtudatosságát célzó, közösségfejlesztő ötletek megvalósítására

Pályázati felhívás közösségfejlesztő, infrastrukturális és környezetvédelmi, valamint a helyi lakosság egészségtudatosságát célzó, közösségfejlesztő ötletek megvalósításra.

A pályázat benyújtására 2024. január 12. péntek 17:00-ig van lehetőség.

A pályázat célja

Fenntartható, fejlesztő célú közösségi, helyi közösségek igényeire alapuló, a településen élők összetartozását, együttműködését erősítő programok támogatása az alábbi területek egyikén:

  • oktatás, képességfejlesztés,
  • egészségmegőrzés,
  • környezetvédelem, klímavédelem,
  • helyi közösségeket támogató infrastruktúra fejlesztése,
  • egyéb, a helyi közösségi élet előmozdítására, fejlesztésére irányuló kezdeményezések.

A pályázatra olyan civil szervezetek (egyesületek, alapítványok, közalapítványok, szövetségek) és szociális szövetkezetek jelentkezhetnek, amelyek megfelelnek a következő feltételeknek: önkéntes alapon szerveződő, közcélú, nem haszonszerzés céljából alakult nonprofit szervezetek. Jelentkezhetnek továbbá nonprofit KKV-k is. A pályázaton részt vehetnek szervezetek konzorciumai is.

A pályázaton nem indulhatnak pártok és politikai tevékenységet folytató szervezetek, illetve pártok finanszírozásával működő alapítványok, civil szervezetek. További feltétel, hogy a pályázó szervezet bejegyzett székhelye és az általuk tervezett projekt megvalósítási helyszíne is a Királyegyházi Cementgyár és a Bükkösdi Kőbánya közvetlen vonzáskörzetében van.

Az alábbi településen székhellyel rendelkező szervezetek vehetnek részt a pályázaton: Bakonya, Bánfa, Bicsérd, Boda, Botykapeterd, Bükkösd; Cserdi, Csonkamindszent, Gerde, Gyöngyfa, Dinnyeberki, Helesfa, Hetvehely, Kacsóta, Katádfa, Királyegyháza, Kisasszonyfa, Magyarmecske, Magyartelek, Nagypeterd, Nagyváty, Nyugotszenterzsébet, Pécsbagota, Rózsafa, Sumony, Szabadszentkirály,  Szentdénes, Szentlőrinc, Téseny, Velény és Zók

Elnyerhető támogatás összege

A rendelkezésre álló 5.000.000 forintos keretből egy-egy projekttel elnyerhető összeg legfeljebb 750.000 forint.

Letölthető dokumentumok

Pályázati felhívás és útmutató
Pénzügyi melléklet

Program leírás

Pályázatok benyújtásának határideje: 2024. január 12., péntek 17 óra

Bővebb információ
Vida Vivien (Effekteam Egyesület)
E-mail: holcimtamogatas@effekteam.hu
Telefon: +36 (70) 726-1198