palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat mikro-, kis- és középvállalkozások működési (minőségügyi) rendszerének kialakítására, fejlesztésére, valamint tanúsításra való felkészítésére

Az Eduqualitas Kft. pályázatot hirdet mikro-, kis- és középvállalkozások minőségügyi rendszerének kialakítására, fejlesztésére, valamint tanúsításra való felkészítésére az alábbiak szerint:

A támogatás célja: A pályázat célja a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének elősegítése korszerű működési-minőségügyi rendszer bevezetésén keresztül.

Napjaink vállalkozásainak gyakorlatilag nélkülözhetetlen eleme a megfelelően kialakított, folyamatosan fejlesztett minőségügyi rendszer bevezetése. A minőség egyre inkább meghatározó tényező a fogyasztók számára, ami hatékonyan működő menedzsment rendszert igényel. A vevői bizalom felkeltésének és megőrzésének egyik eszköze a vállalatoknál a minőségirányítási rendszerek (pl. ISO) bevezetése és a rendszer elismert tanúsító általi tanúsíttatása.

Pályázatot nyújthatnak be:

 • mikro-, kis- és középvállalkozások
 • egyéni vállalkozók 

A pályázható támogatás formája és összege

A pályázat kiírója a támogatott részére biztosítja az alábbiakat:

 • helyzetfelmérés
 • minőségirányítási rendszer kialakítása
 • próbaműködés felügyelete
 • belső audit

Partnereinket végigkísérjük a minőségügyi rendszer kialakításának teljes időtartamában, segítjük őket abban, hogy egy egyszerűen működtethető, az üzletmenetet, a vállalat működését hatékonyan támogató irányítási-működési rendszert kapjanak.

Az elnyerhető támogatás mértéke:

 • 2013. május 15-ig beérkezett pályázatok esetén: a vállalási ár 50%-a (a pontos összeg függ a pályázó vállalat méretétől és tevékenységétől)
 • 2013. június 30-ig beérkezett pályázatok esetén: a vállalási ár 30%-a (a pontos összeg függ a pályázó vállalat méretétől és tevékenységétől)
 • 2013. augusztus 31-ig beérkezett pályázatok esetén: a vállalási ár 20%-a (a pontos összeg függ a pályázó vállalat méretétől és tevékenységétől)

A támogatás feltételei

 1. A pályázati kiírás és a támogatási szerződés elfogadása, megkötése;
 2. A pályázó nyilatkozata mely tartalmazza, hogy nem áll felszámolás alatt;

Beadási határidő: 2013 augusztus 31-ig folyamatos.

A pályázati adatlap letölthető innen: http://www.eduqualitas.hu/palyazat/