palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat nemzetközi konferenciákon való részvételre

Pályázat nemzetközi konferenciákon való részvételre.

Pályázni lehet olyan nemzetközi konferenciákon való részvételre, ahol az IAH Regional Groundwater Flow Commission (https://regionalgwflow.iah.org/) szekciót szervez. 2018-ban ezek az (EGU General Assembly 2018, Bécs, Ausztria; 45. IAH Kongresszus, Tedzson, Dél-Korea)

Pályázhatnak: MSc és PhD hallgatók, doktorjelöltek az ország bármelyik egyeteméről a regionális felszín alatti vízáramlások témakörébe tartozó elfogadott absztrakttal.
Pályázathoz csatolni kell: önéletrajzot elérhetőségekkel, konferencia adatainak megjelölését, elfogadott absztraktot, költségtervet, milyen költségre pályázik és indoklást.
A maximális pályázható összeg egyénenként: 250 eFt

A Tóth József és Erzsébet Hidrogeológia Professzúra Alapítvány a magyar hidrogeológia fejlesztésére és a hazai hidrogeológiai oktatás és kutatás, valamint a nemzetközi kapcsolatok erősítésének elősegítésére jött létre (A Tóth József és Erzsébet Hidrogeológia Professzúra Alapítvány a magyar hidrogeológia fejlesztésére és a hazai hidrogeológiai oktatás és kutatás, valamint a nemzetközi kapcsolatok erősítésének elősegítésére jött létre (http://tothprofesszura.elte.hu/). Az Alapítvány támogatásával a Professzúra az alábbi pályázatokat hirdeti meg a 2018. évre vonatkozóan, melyeket e-mailben: a hidrogeologia@tothprofesszura.elte.hu címre lehet benyújtani). Az Alapítvány támogatásával a Professzúra az alábbi pályázatokat hirdeti meg a 2018. évre vonatkozóan, melyeket e-mailben: a hidrogeologia@tothprofesszura.elte.hu címre lehet benyújtani