palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat piacra lépéshez magyar kkv-k és startup cégek számára

Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása

Az EU a piacra lépést támogatva, 60. 000 eurós finanszírozási lehetőséget biztosít az INNOWWIDE programon keresztül, pályázat keretében kkv-k és startup vállalkozások számára.

A pályázatot elnyerő cégek termékeik életképességi felmérésére, kutatási, validálási és üzletfejlesztési tevékenységekhez az INNOWWIDE programon keresztül juthatnak forráshoz. Ennek a projektnek a célja, hogy az innovatív európai kkv-kat a nemzetközi piacok élvonalába emelje  életképesség-értékelési projektek (VAP) finanszírozásával, az országok helyi érdekelt feleivel együttműködve, megteremtve a feltételeket az innovatív európai megoldások Európán kívüli piacokon való elterjedésének fokozásához.

Az Innowwide által finanszírozható támogatható tevékenységek listája a következő:

  1. Társulási és technológia átvételi előkészítő munka (innovációs és technológiatranszfer szolgáltatások)
  2. Piackutatás
  3. Megfelelőség-ellenőrzés
  4. Üzletfejlesztés
  5. Speciális promóciós anyagok készítése

A támogathatósághoz a pályázatoknak tartalmazniuk kell az 1., 2. és 3. szakasz (piaci és műszaki tevékenységek) elemeit, és tartalmazhatják a 4. és 5. szakasz (üzletfejlesztés és promóció) elemeit.

A kkv-knak/startupoknak helyi alvállalkozókkal kell együttműködniük. Amennyiben India a célország, ehhez segítséget nyújt a Global Business Inroads (GBI), amely indiai székhellyel rendelkezik, közvetlenül náluk az alábbi email címen lehet érdeklődni: hlingam@globalbusinessinroads.com.

Az INNOWWIDE program benyújtási határideje 2023. október 17. 14:00 óra (CEST)

A pályázat elérhetősége: https://www.eurekanetwork.org/open-calls/innowwide-2023-call-02

Amennyiben felkeltette érdeklődésüket a pályázat és további kérdésük merül fel, úgy jelezzék a tamas.kinga@hepa.hu email címen.