palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Pályázat zenekarok számára hangfelvétel készítésére

Utopia Studio pályázatAz Utopia Studio előző pályázati sikereire alapozva újabb lehetőséget hirdet zenekarok számára hangfelvétel készítésére! Célunk, hogy a legjobb minőségben biztosítsunk lemezfelvételi lehetőséget olyan zenekaroknak, akik kellő motivációval rendelkeznek szerzeményeik megvalósítására.

Fontos feladatunknak tekintjük, hogy minél több tehetséges, fiatal zenekart segítsünk a siker útjára – korábbi pályázataink egyik nyertese, a mára nemzetközi sikereket elért Sorronia zenekar (https://www.facebook.com/SorroniaOfficial) nálunk készítette debütáló lemezét.

A pályázat célja: Tehetséges zenekarok anyagának részfinanszírozása. Emellett az Utopia Studio kiadói tevékenységének keretében online értékesítési lehetőséget is felkínálhat a zenekaroknak az elkészült felvételek internetes kiadásához.

A pályázók köre: A támogatás nem fedezi a megvalósítás teljes költségét, a pályázóknak önrésszel kell rendelkezniük.

Pályázatok elbírálása: A beérkező pályázatokat az Utopia Studio szakmai csapata bírálja el. Döntésünkről minden pályázót értesíteni fogunk.

Pályázat határideje: 2014. április 15., éjfél

Jelentkezési feltételek: Röviden ismertesd a zenekar megalakulásának történetét, célját, terveit! Csatolj 3 db hangfelvételt (hangminőségtől függetlenül) MP3 formátumban. A zenekar elérhetőségét (e-mail, telefon) is add meg a jelentkezéskor!

Jelentkezés:
Kattints ide
, és töltsd le a pályázati adatlapot PDF formátumban! Töltsd ki, csatolj hozzá maximum 3 db felvételt MP3 formátumban, majd küldd el a palyazat@utopiastudio.hu  e-mail címre.

A pályázattal kapcsolatban bővebb felvilágosítás a +36 (1) 217-3768-as telefonszámon kérhető.

Web: http://www.utopiastudio.hu/