palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Partizán Műterem és Galéria – Műterem pályázat képzőművészeknek

A Partizán Műterem és Galéria a PP Center Üzleti Központtal közösen pályázatot hirdet, melyen keresztül képzőművészek műterem-használati jogot kapnak alkotásaikért cserébe. A pályázók a PP Center kiadó helyiségeit használhatják fel műteremként. A pályázat célja, hogy az alkotók fizetési kötelezettség nélkül műteremhez jussanak. A Partizán azért kapta ezt a nevet, mert ha egy helyiség kiadásra kerül, akkor az ott dolgozó művésznek át kell költöznie egy másik épületrészbe vagy épületbe. (Egyazon helyiség használatát csak másfél hónapra tudjuk biztosan előre garantálni.) 

Pályázatok beadása: 2013. február 10-től 2013. szeptember 30-ig folyamatosan

Nyertes Pályázók: A nyertes alkotók inspiráló környezetben alkothatnak, munkáikat a Partizán Galéria kiállítja, portfóliójukat weboldalán megjeleníti, és segíti őket további pályájukon.

Műtermek Óbudán: A PP Center Üzleti Központ (1033, Budapest Szentendrei út 89-95. és Reményi Ede utca 1-3.) területén 2013. április 01.-től 2013. október 31.-ig (megállapodás szerint esetleg tovább) műtermeket biztosítunk képzőművészek számára.

Az alkotók a műteremhasználatért cserébe a használat megkezdése előtt műalkotást ajánlanak fel. A Partizán csapata és a művész megállapodnak, hogy a felajánlott műalkotásért cserébe a művész mennyi ideig használhatja a műtermet.

A helyiségek között nagy ipari csarnokok is vannak, akár 14 méteres belmagassággal, monumentális képzőművészeti alkotások létrehozására.

A nagy alapterületű nyitott műtermek betöltésére örömmel fogadjuk alkotócsoportok jelentkezését is. A támogatott alkotók számára kiállításokat is szervezünk.

A műtermek használati jogát pályázati úton lehet megnyerni. A jelentkezésnek két módja van: levélben VAGY a Facebookon keresztül.

Jelentkezés levélben – 3000 Ft elbírálási díj

Pályázati díj 3000 Ft, melyet a P.P. Center Ingatlan Kft. bankszámlájára (Budapest Bank, Bankszámlaszám: 10104105-08064000-01003008) történő átutalással, a bankban személyesen, vagy postai csekken kell befizetni.

Küldd el nekünk (postán vagy emailben) az önéletrajzodat az elérhetőségeidet (név, cím, email, telefon), és 10 képet a műalkotásaidról, valamint a befizetést igazoló csekk vagy banki igazolás másolatát. Jelölj meg (a képek hátoldalán) 3 műalkotást, melyekből egyet a Partizánnak ajánlanál a műterem használatért cserébe.

E-mail: szurdijuci@gmail.com

Cím: P.P. Center Ingatlan Kft., Budapest, 1033 Szentendrei út 95.

VAGY

Jelentkezés a PP Center Facebook oldalán keresztül – Ingyenes (minimum 15 Like/Tetszik szavazat)

Az első fordulóban szerezzetek minél több Like/Tetszik szavazatot a www.facebook.com/ppcenter.hu Facebook oldalon a Pályázatok Menüpont / Partizán Műterem és GalériaPályamű Beküldése alatt feltöltött portfóliótokhoz.

Minden hónapban a 3 legtöbb Like/Tetszik szavazatot szerzett portfólió bejut a második fordulóba. A többi pályázó közül a Partizán választja ki a továbbjutókat.

A második fordulóban a pályázati nyertesek személyes interjú alapján kerülnek kiválasztásra. A találkozóra hozzatok el egy vagy több művet, melye(ke)t a műterem használatért cserébe ajándékoznátok a Partizánnak.

Pályázatok eredménye

Az eredményekről minden hónap elején emailben értesítjük az előző hónapban pályázókat. A nyertesek névsorát a PP Center Facebook oldalán (facebook.com/ppcenter.hu) és blogján (ppcenter.blog.hu) hozzuk nyilvánosságra.

Műterem használat

A műtermet használó művészek a használati idő lejártával újabb műalkotás felajánlásával pályázhatnak a műteremhasználat meghosszabbítására. A Házirend vagy Támogatási szerződés  megszegése azonnali kizárást vonhat maga után.

A Partizán Műterem és Galéria fenntartja a jogot, hogy a pályázati kiírást megváltoztassa, vagy a pályázatot eredménytelennek nyilvánítsa. A Partizán csapata döntéseit nem köteles megindokolni a pályázóknak.

Kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal!

E-mail: szurdijuci@gmail.com, Tel.: +36 30 407 31 90