palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Photoshop és Én kreatív pályázat

photoshop pályázatA Photoshop 20 éves születésnapja alkalmából az Adobe Magyarországon „Photoshop és Én” címmel pályázatot hirdet a www.kreativfolio.hu oldalon. A nyeremény Adobe Photoshop CS4 Extended angol nyelvű szoftver. Emellett minden pályázó, akinek anyagát közzétételre alkalmasnak tartunk, kap egy Photoshop pólót.

A pályázatra olyan pályaműveket várunk, amelyek tükrözik a pályázó Photoshop iránti rajongását és hozzáértését, amelynek kivitelezése során az alkotó egyedi megoldásokat is tartalmaz, amit szívesen megosztana a Photoshop felhasználók közösségével.

Pályázni saját, Photoshoppal szerkesztett illusztrációval vagy fotóval és egy rövid személyes történettel lehet, amelynek témája: hogyan és mikor találkoztam először a Photoshop szoftverrel. A pályázatnak tartalmaznia kell a saját, Photoshoppal szerkesztett illusztráció vagy fotó elkészültének menetét is, írott formában.

Erre vonatkozóan a pályázat sablon ad útmutatást.

A Photoshoppal szerkesztett illusztráció vagy fotó tárgya szabadon választott.

Különdíjat sorsolunk ki azok között, akik részt vesznek a pályázaton és a Photoshop-hoz hasonlóan 2010-ben töltik be 20. életévüket.

Pályázati feltételek:
Az elkészült pályaműveket 2010. május 4-ig az adobe@kreativfolio.hu címre kérjük beküldeni (email tárgya: Photoshop és Én pályázat). Az email-ben tüntesse fel a pályázó nevét, életkorát, és elérhetőségét (cím vagy telefon).

  • A saját fotót illetve illusztrációt 20 x 15 cm, 300 dpi, 8 bit színmélységű, CMYK .psd fájl formátumban kérjük leadni.
  • A lépésenkénti leírás – a fotó vagy illusztráció elkészítéséhez használt technikákról – az egyes lépések illusztrációival (screen capture). Erre példát a Tippek Trükkök részben találhat.
  • A rövid személyes élmény ne haladja meg az 1500 karaktert, amelyet .doc vagy .docx formában kérünk elkészíteni.

A beküldött pályaműveket a következőképpen nevezzék el és csatolmányban küldjék el:

  • fotó és illusztráció esetén: név _foto.psd (pl.: szabogeza_foto.psd)
  • hogyan készült leírás: név_igykeszult.doc (pl: szabogeza_igykeszult.doc)
  • rövid történet: név_életkor_sztory.doc (pl.: szabogeza_sztory.doc)

Minden pályázótól 1 db emailben: 1 db Photoshoppal szerkesztett illusztrációt vagy fotót, 1 db személyes történetet és 1 db „hogyan készült” leírást várunk. Az email 7MB-nál nagyobb terjedelmű nem lehet.

A követelményeknek való meg nem felelés a pályázatból történő automatikus kizárást vonja maga után.

A folyamatosan érkező legjobb pályaműveket közzétesszük. A szakmai zsűri és az Adobe a pályázatra beérkező legjobb 20 pályaműből  albumot készít. A nyertesek kihirdetése, valamint a Születésnapi Album –2010. május végétől lesz megtekinthető.

A pályázaton résztvevők pályázatukkal feltétel nélkül beleegyeznek, hogy a beküldött pályaműveket az Adobe internetes és nyomtatott kiadványaiban megjelentethesse, általa vagy ügynöksége útján szervezett bármely eseményen, rendezvényen bemutassa, publikálja, valamint a megadott személyes adatokat az irányadó jogszabályi előírásoknak megfelelően kezelje, tárolja.

A pályázaton résztvevő pályaművek kivétel nélkül saját szellemi termékek, a pályázó egy személyben kizárólagosan rendelkeznek azok tulajdonjogával, szerzői jogával, morális jogaival, valamint azok nem sértik harmadik személynek személyiségi jogait (beleértve az adatvédelmi és kegyeleti jogokat, védjegy), illetve harmadik személynek nincs olyan joga, amely a nyilvános közlést megakadályozza, különösen nem áll fenn rajta harmadik személy szerzői és szomszédos jogi oltalomban részesülő joga, vagy ha igen, akkor az oltalomban részesülők a nyilvános közzétételhez a szükséges engedélyt és hozzájárulást írásban megadták.

Bármely nevezésre szánt pályaműben a feltöltés során vagy az után keletkezett hibáért, kárért, adatvesztésért felelősséget nem vállalunk. Ezen hibák javítása, az elveszett adatok pótlása minden esetben a pályázó feladata.

Amennyiben a fenti pályázattal kapcsolatban további kérdése lenne, kérem jelezze.

A teljes pályázati leírás az alábbi linken érhető el: http://www.kreativfolio.hu/?page_id=455