palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

TóPARK Sétány és Park Tender

topark pályázatA SOUL Marketing Kft. az alábbi tárgyú zárt meghívásos ajánlattételre történő felhívást teszi közzé. A pályázati felhívás tárgya: A pályázat tárgyát képező létesítmény TóPARK Városközpont területén lévo, a tó D –i partján elhelyezkedő 1,5 km hosszú Sétány és az ahhoz tartozó közel 8 Ha területű park bérbeadása szabad téri rendezvény helyszín, szórakozóhely, ifjúsági / családi / szabadidő park üzemeltetése céljából.

A TóPARK Városközpont bemutatása
A TóPARK fejlesztés Budapest nyugati kapujában, az M0 és az M1-es autópályák valamint az 1-es Budapest-Bécs vasútiimage004 fővonal által közrezárt területen, Törökbálint és Biatorbágy határán épül, közel 180 hektáron. Közép-Kelet Európa legjelentosebb multifunkciós ingatlanfejlesztési projektje 2011 márciusában nyitja meg kapuit, folyamatosan bővül, és
2020-ra több mint 1 millió m2 bérterületet foglal magába. A közel fél millió m2 irodát, lakásokat, Magyarország legnagyobb bevásárló- és szórakoztató központját, Európa legmodernebb kiállítási központját és sportpályákat magába foglaló projekt a Budaörsi kistérség új városközpontjaként mintegy 40 000 ember mindennapjainak ad otthont.
Az elso ütemben 75 000 m2 iroda és 12 000 m2 apartman épül meg. A Váci utca hosszúságú, Passzázson – „Éttermek utcája” – 30 étterem, kávézó és szolgáltató hely várja majd a látogatókat összesen 18 000 m2-en. A közvetlen autópálya lehajtóknak is köszönhetően az „Éttermek utcájának” becsült látogatószáma 4,5 millió fő/év, a TóPARK Bevásárló- és Szórakoztató Központé pedig kb. 13 millió fő/év.
A már átadott park bérlőjének keressük azt a céget, amely üzemeltetné a parkot, mint szabadtéri rendezvény helyszínt 1+1 éves szerződés keretein belül a 2010–2011–es szezonban. További információ a TóPARK fejlesztésről a www.topark.eu, valamint a www.toparklive.com oldalakon érhető el.

Az ajánlat érvényessége

  1. Az eljárásban azon Ajánlattevő (pályázó) tehet érvényes ajánlatot, aki határidőben nyújtotta be ajánlatát, Magyarországon bejegyzett gazdasági társaság (a továbbiakban: cég).
  2. A cég ellen nem lehet folyamatban csőd, felszámolási eljárás, illetve végelszámolási eljárás.
  3. Az Ajánlattevő csak egy érvényes ajánlatot tehet (alternatív, illetve részajánlat nem tehető).
  4. Ajánlattevő nem lehet más Ajánlattevő alvállalkozója vagy egyéb módon közreműködője.
  5. Az ajánlatok benyújtása és felbontása
    1. Az ajánlatok benyújtásának határideje és helye: 2010. május 6. 15 óráig a 1012 Budapest, Márvány u. 18. VI. emelet – TóPARK Marketing – címen. Az ajánlatokat az Ajánlatkérő képviselője veszi át és bírálati sorszámmal látja el.
    2. Az ajánlatok felbontására az ajánlatok benyújtására nyitva álló határidő lejártával, a benyújtás helyszínén kizárólag az Ajánlatkérő jelenlétében kerül sor. A bontás zártkörű.

Bővebben a pályázatról –letölthető dokumentumok:

topark-setany-es-park-tender

berleti-szerzodes-tervezet_20100414

setany-kiajanlo

image001

image002image003image005