palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Próba és fellépési lehetőségek biztosítása pályázat

zoldmacska pályázatPályázat rendszeres próba és fellépési lehetőségekre független színjátszótársulatok számára.  A Zöld Macska Diákpince független színjátszótársulatok számára rendszeres próba és fellépési lehetőségekre ír ki pályázatot (játszótér 5x5m, nézőtér 60 férőhely).

Jelentkezni minden társulat egy-egy már elkészült előadásával tud, amik bemutatásra kerülnek a 2010 november 26. és 28. között megrendezett Zöld Macska fesztiválon. A bemutatott darabokat szakmai zsűri minősíti, amit Perényi Balázs, drámapedagógus, rendező, valamint Tóth Miklós rendező képvisel.  A rendezvényre minden érdeklődőt szeretettel várunk, a belépés díjtalan. Célunk, hogy a színvonalas előadásokat egész évben látogathassa a közönség, valamint, hogy újabb előadások elkészülését próbalehetőségekkel támogassuk.

A pályázati űrlap letölthető innen, amit a zoldmacskaszinhaz@gmail.com e-mail címre kell 2010.november 15.-ig beküldeni. A pályázat beérkezése után minden társulatvezetőt felkeresünk.

További információk a honlapon www.zoldmacska.hu, e-mailben, telefonon: 06-20-2222-414 vagy személyesen a Zöld Macska Diákpincében (Budapest IX., Üllői út 95.).

Forrás: www.zoldmacska.hu