palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

PuliSpace rajzpályázat

pulispace pályázatVegyél részt Te is az első magyar holdszonda missziójában! A Puli Space Technologies csapata, amelynek elsődleges célja, hogy 2014-ig eljuttassa az első magyar holdszondát égi kísérőnkre, rajzpályázatot hirdet 11-19 éves fiatalok számára.

A téma: Űrkutatás, csillagászat.

Néhány javasolt téma:

  • Egy képzelt űrszonda
  • Egy képzelt holdjáró
  • Képregény egy holdjáró egy napjáról a Holdon
  • Egy jövőbeli holdbázis lerajzolása
  • Az űrkutatás mai helyzete

A megvalósítás szabad, bármilyen grafikai mű lehet! Rajzolj, fess, fotózz, készíts montázst vagy képregényt!pulispace rajzpályázat

A pályázatot két kategóriában hirdetjük meg, 5-8., illetve 9-12. osztályosok számára. Bármilyen általános vagy középiskolás nevezhet, aki megfelel a kor és osztály szerinti besorolásnak is. A pályamunkákat határainkon túlról is várjuk!

A díjak között értékes könyvnyeremények és magazin-előfizetések vannak, a fődíj pedig kategóriánként egy amatőr csillagászati távcső! A legjobban teljesítő diákok mellett a legtehetségesebb fiatalokat indító iskolák is különdíjban részesülnek. Itt a lehetőség arra is, hogy híres legyél, hiszen a díjazott műveket kiállítjuk a Kecskeméti Planetáriumban!

Minden diák legfeljebb 3 pályaművel nevezhet!

A beküldési határidő: 2011. március 31-e.

A képeket elküldheted elektronikus úton, iskola, osztály és egy elérhetőség megjelölésével a rajzpalyazat@pulispace.com e-mail címre, vagy feltölthetitek a www.pulispace.com/rajzpalyazat oldalon, ahol további információkat is találsz.

Letölthető dokumentum

Pályázati felhívás

Plakát