palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Project Cycle Management Training for Inclusion

fiatalok-lenduletben pályázatA Foglalkoztatási és Szociális Hivatal Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálata képzést hirdet  project Cycle Management for Inclusion címmel, A Fiatalok Lendületben Program török nemzeti irodájának szervezésében.

A program kódja: 153

Helyszín: Törökország, Antalya

Időpont: 2010. május 24-30.

Munkanyelv:
angol

A képzés célja: A képzés célja, hogy a résztvevők felderítsék és megvizsgálják a projektirányítás alapfogalmait és folyamatait, amelyek hozzájárulhatnak a jövőbeli interkulturális ifjúsági projektek sikeres megvalósulásához az esélyegyenlőség jegyében Európában. Továbbá célja az esélyegyenlőség témakörű projektek fejlesztése és előmozdítása a Fiatalok Lendületben Programban.

Résztvevők: A Fiatalok Lendületben Program országaiból érkeznek.

Célcsoport: A képzés elsősorban ifjúsági csoportvezetőknek, ifjúságsegítőknek szól, akiknek tevékenysége kapcsolódik a Fiatalok Lendületben Programhoz, akik közvetlenül fiatalokkal dolgoznak, továbbá képesek a kurzus során angolul kommunikálni és dolgozni.

A program tartalmából: Nem-formális képzési metódusok alkalmazásával egyaránt kerül sor elméleti és gyakorlati tanulásra beszélgetések, workshopok, csoportos feladatok, szimulációs játékok és szituációs feladatok keretén belül.

A képzésről további részletes információ itt található (letölthető pontos leírással és programmal):
Info pack PCM Inc.doc
PCM_draft prog.doc

Költségek: A résztvevők nemzetközi utazási és biztosítás-költségeit a Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat, a külföldi szállás és étkezés, valamint a program költségeit a fogadó fél (Törökország nemzeti irodája) fedezi.

Részvételi díj: 7000,- Ft, amelyet a résztvevőknek csekken kell befizetni a pályázatokról született döntést követően.

A belföldi utazási költségek a résztvevőket terhelik.

A pályázatok beérkezésének határideje: 2010. március 21.

Jelentkezni géppel vagy kézzel jól olvashatóan, a program munkanyelvén (képzések angol nyelvű űrlapján) és magyar nyelven kitöltött űrlapon lehet. Érvényes pályázatnak a jelentkezés napjáig postai úton (1525 Budapest, Pf.: 20.), valamint e-mailen (kepzes@mobilitas.hu) beérkezett pályázatok számítanak. A magyar résztvevőket a szervezők és a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálatának Fiatalok Lendületben Programirodája válogatják ki a jelentkezési határidőig beérkezett, hiánytalan pályázatok alapján. A döntésről minden pályázót írásban értesítünk.

Az angol nyelvű online űrlap elérhető az alábbi linken:

Application form for PCM TC Antalya TURKEY.doc

A magyar nyelvű űrlap elérhető az alábbi linken:

JELENTKEZESI_LAP_153.doc

További információ kérhető:

Milutinovits László

Fiatalok Lendületben Programiroda
Mobilitás Országos Ifjúsági Szolgálat
Tel: + 36 1 374 9064
Fax: + 36 1 374 9070
Levelezési cím: 1525 Budapest, Pf. 20.
e-mail: milutinovits.laszlo@mobilitas.hu

Forrás: http://www.mobilitas.hu/