palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Rádpusztai pillanatok fotópályázat

Látogasson el Rádpusztára, örökítse meg élményeit, és ossza meg másokkal is! A beküldök között értékes nyeremények találnak gazdára, sőt, a szavazók is nyerhetnek!

Fődíj: 1 éjszaka szállás 2 fő részére a Rádpuszta Csárda-és Szabadidő Centrum panziójában, félpanziós ellátással, valamint Borkóstoló programon való részvétel a Balaton pincében

A borkóstoló 4 fajta balatoni bor kóstolását tartalmazza, sajtokkal együtt.

Kisgyermekes családok számára különdíjat is felajánlunk, a fotópályázat

 „Legbájosabb kis vendégünk”  kategóriájának /fényképen szereplő, 14 éven aluli győztese (többgyermekes családok esetén: győztesei) egy alkalommal, 7.000 Ft összértékben választhatnak a Rádpuszta Csárda és Szabadidő Centrum szolgáltatási közül: pónilovaglás, quad, gokart (szülői hozzájárulás és felelősségvállalás!!!)

Közönségdíj: /a legtöbb szavazatot kapott kép/

beküldője 5.000 Ft értékű utalványt nyer, mely beváltható a Rádpuszta Csárda-és Szabadidő Centrum bármely szolgáltatására.

A szavazók között 2 fő részére szóló, 5.000 Ft értékű vacsorameghívást sorsolunk ki a Rádpuszta Csárdába.

Pályázati feltételek:

Bárki nevezhet, kortól, nemtől függetlenül, bel-és külföldről egyaránt, azonban kizárólag a Rádpuszta Csárda-és Szabadidő Centrum területén készült képpel.

A fényképek az info@radpuszta.hu címre küldhetők be

név, telefonszám és e-mail cím megjelölésével, és a fénykép címével.

A tárgy rovatban kérjük, jelölje meg: „fotópályázat”.

Csak azon fotók, illetve készítőik vehetnek részt a pályázaton, melyeknél az összes kért adat szerepel, hiányzó adatok esetén a pályázatból kizárjuk a képet.

Egy pályázó max. 5 fotóval nevezhet.

A képek beküldési határideje: 2012. július 1. – augusztus 10. 24.00 óra.

Határidőn túl érkezett fotót kizárunk a pályázatból. Fotókat kizárólag elektronikus úton lehet beküldeni.

A kiíró fenntartja a jogot, hogy a hely szellemiségéhez nem illő képeket kizárja a pályázatból.

A beküldött fotók – anonim módon  (név, cím és elérhetőség nélkül) – csak a fénykép címével  július 10-től megjelennek a www.radpuszta.hu oldalon és a Rádpuszta Csárda-és Szabadidő Centrum facebook-oldalán:  http://www.facebook.com/radpuszta.

Szavazni kizárólag a www.radpuszta.hu oldalon lehet, e-mail cím megadásával. Egy e-mail címről csak egy szavazatot fogadunk el.

A fotókat a Rádpuszta Csárda-és Szabadidő Centrum munkatársaiból álló zsűri bírálja el, a döntés ellen fellebbezésnek és reklamációnak helye nincs.

Eredményhirdetés: augusztus 15.

A nyerteseket e-mailben értesítjük, nevük és a győztes fotók megjelennek honlapunkon.

Nevezési díj: nincs

A pályázó kizárólag a saját szellemi tulajdonát képező, eredeti alkotásával pályázhat, valamint  felelősséget vállal azért, hogy az általa benyújtott pályamunka nem sérti más szerzői jogát.

 A fotók beküldésével a pályázó lemond mindenfajta szerzői jogáról, mindenfajta ellenszolgáltatás igénylése nélkül.

A pályázat kiírója, a Rádpuszta Csárda-és Szabadidő Centrum fenntartja a jogot, hogy a pályázatra beküldött fotókat a későbbiekben – mindenfajta anyagi ellenszolgáltatás és feltétel nélkül – felhasználja internetes, és elektronikus megjelenéseiben és nyomtatott kiadványaiban.

A nyeremények készpénzre, valamint más szolgáltatásra nem válthatók át, az utalványok értékéből nem áll módunkban visszaadni.

A nyeremények 2012. október 20-ig használhatók fel, előzetes időpont egyeztetéssel, a szabad kapacitás, és az időjárás függvényében.

A fotók beküldésével a pályázó, valamint a voksával a szavazó tudomásul veszi és elfogadja a részvételi feltételeket, melyekkel kapcsolatban a jövőben semmiféle vitát nem kezdeményez, és semmiféle igényt nem támaszt a pályázat kiírója felé.

Kapcsolat: info@radpuszta.hu