palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Rajzold le a Mikulást! úgy, ahogy Te látod! eredményhírdetés

IV.országos gyermekrajz pályázatAz országban egyedülálló szándékkal, Rajzold le a Mikulást! – úgy, ahogy Te látod!-címmel került megrendezésre immár negyedszerre az Országos Gyermekrajz pályázat, melyre idén közel 2000 rajz érkezett. 2013. október 14-december 5-ig kiírt IV. Országos Gyermekrajz Pályázat létrejöttét a gyerekek iránt érzett szeretet ihlette. A Mikulás a gyermekek kedvenc személye, személyisége. Úgy gondoltuk, ebben a témában szívesen fantáziálnak és papírra vetik elképzelésüket. Ez így is történt.

A meghirdetett pályázatra idén az elvártnál sokkal több alkotás érkezett. Közel 2000 rajz. Emellett kreatív alkotásokat is kapunk, melyet a kiállítás részévé teszünk. A rajzpályázat lényege, hogy országosan lehetőséget biztosítsunk gyermekeink részére, hogy  valamennyien  megmutathassák, hogy ők rajzolnak a legszebben.

Nagyon sok dicsérő és gyermek ismertető levelet kapunk lelkiismeretes óvoda- és tanárnőktől. Le a kalappal előttük, hogy ebben a rohanó világban is a legfontosabb értékeket tartják szem előtt. A szeretetet, a figyelmet.

A legnagyobb magyar bútorforgalmazó vállalkozás az RS Bútoráruház a rajzpályázat szervezésekor azonnal felajánlotta segítő szándékát, mégpedig, hogy a XIII. kerületi, Reitter F. u. 78. szám alatti áruházába helyszínt biztosít a gyerekrajzok kiállításához, valamint lehetőséget kapunk arra is, hogy az eredményhirdetésnek és az ünnepélyes díjátadónak külön termet rendezhessünk be.

A beérkezett alkotások 2013. december 1-től megtekinthetőek a XIII. kerületi RS Bútoráruházban. A díjkiosztót követően pedig a kiállított alkotásokat felajánljuk jótékonysági célra, mégpedig a Dévai Szent Ferenc Alapítvány részére gyűjtünk adományt, hogy minél több gyermeknek legyen ezáltal is jobb a karácsonya, melyhez a „kis alkotók” a nevezés során hozzá is járultak. Nemes gondolat és cselekedet.