palyazatok.org

Pályázatok – Pályázatfigyelő – Pályázatírás

Referenciatanári pályázat

A Nemzeti Tankönyvkiadó referenciatanári pályázatot hirdet az alábbi listán felsorolt kiadványokból tanító pedagógusok számára. Szeretnénk felmérni, hogy ezek a kiadványok hogyan támogatják a pedagógusok mindennapi munkáját. Kérjük, osszák meg velünk tapasztalataikat, csatlakozzanak a Nemzeti Tankönyvkiadó szakértői csapatához!

ÁLTALÁNOS ISKOLA ALSÓ TAGOZAT

Színes anyanyelv tankönyvsorozat 1. osztály
Színes matematika tankönyvsorozat 1. osztály
Secrets angol nyelvkönyvsorozat

ÁLTALÁNOS ISKOLA FELSÔ TAGOZAT

Panoráma sorozat Természetismeret 5.
Panoráma sorozat Földrajz 7.
Panoráma sorozat Biológia 7.
Panoráma sorozat Fizika 7.
Panoráma sorozat Kémia 7.
Matematika körülöttünk 5.

KÖZÉPISKOLA

Az érthető matematika 9.
Heuréka matematika 9.
Fedezd fel a világot! Fizika 9.
Irodalom 9. I–II. (Pethőné Nagy Csilla)
Bloggers angol nyelvkönyvsorozat 1.

Mit várunk a pályázóktól?

A pályázóknak nincs más dolguk, mint hogy a tanév vége előtt egy alkalommal elküldjék a megadott szempontrendszer alapján elkészített beszámolójukat, amelyben kitérnek a tanítás során igénybe vett kiegészítő elemekre és a külső forrásokra, a könyv használatával kapcsolatos tapasztalataikra, valamint bemutassák az oktatás során használt óravázlataikat és/vagy prezentációikat, digitális anyagaikat.

Mit kínálunk a tapasztalataikat kiadónkkal megosztó pedagógusok számára?

Tankönyvenként a legjobb pályázatokat 30 ezer forinttal, illetve neves külföldi kiadók licenckiadásban megjelent ismeretterjesztő könyveinkből 20 ezer forint értékben szabadon választható könyvcsomaggal díjazzuk.
A nyertesek együttműködésére a továbbiakban is kiemelten számítunk kiegészítő feladatok, új tananyagrészek, óravázlatok és más oktatási segédletek megírásában, tankönyveink lektorálásában, bemutató órák tartásában.
Hasonló szakmai együttműködési lehetőséget kínálunk a díjazottakon kívüli minden, a megadott szempontrendszer szerinti beszámolókat elkészítő pedagógus számára is.
A pályázók mindegyikét megajándékozzuk a 2012/2013-as tanévre készült NTK tanári zsebkönyvvel.

Mit kell tennie Önnek, hogy bekerülhessen a pályázói körbe?

Jelentkezzen 2012. február 29-ig az online jelentkezési lap kitöltésével itt: www.ntk.hu/referenciatanar

Egy pedagógus szakpárjának megfelelően akár két tankönyvre is elküldheti pályázatát.
Részvételi szándékának jelzését követően 15 napon belül megkeresi Önt a megadott elérhetőségein a pályázati munkáját támogató pályázati kapcsolattartója.

Az eredményhirdetés időpontja 2012. június 20-a, az ünnepélyes díjátadás a Nemzeti Tankönyvkiadó 2012. augusztusi tanévnyitó konferenciájának keretein belül történik.

Amennyiben további kérdése merülne föl, küldje el nekünk a referenciatanar@ntk.hu e-mail címre, és mi állunk rendelkezésére.

Forrás: http://www.ntk.hu/